Additionally, paste this code immediately after the opening tag: Bagagedrager voorwiel - Forum Wereldfietser

Bagagedrager voorwiel

Ik zou fietstassen en bagagedrager voor de voorvork willen kopen. Mijn fiets heeft enkel een oogje met schroefdraad onderaan aan beide zijden van de vork. Er zijn dus geen oogjes ter hoogte van de remmen. Welke bagagedrager kan ik gebruiken? Ik heb de indruk dat de Tubus voorwielbagagedragers beide soorten oogjes nodig hebben.
Daar hebben ze speciale beugels voor: http://www.tubus.com/product.php?xn=32 Als alternatief kun je ook denken aan de Old Man Mountain Ultimate Lowrider, of gewoon minder meenemen zodat je geen voordrager nodig hebt .... :D Zie hier voor wat ideeen: http://www.leonpoels.nl/fietsen/deeerst ... kantie.pdf
Wim
Dank Wim,

Ik denk dat je eerste idee gemakkelijker te realiseren valt dan het beperken van bagage ...: 's avonds een roman lezen in een 'zetel' (opgevouwen Thermarest) bij de tent met heerlijk warme kleren aan, is een essentieel onderdeel van mijn fietstochten. Om nog maar te zwijgen van dat lekker flesje wijn, knapperig brood en kaas waarvan de geur de muggen weghoudt. Het genot eist zijn plaats op in mijn fietszakken. Ik moet wel zeggen dat die kaas netjes op en niet in de fietszak meereist.

Jan.
Mooi zo. Overigens moet je niet denken dat het mij zonder voortassen ontbreekt aan lekker eten en drinken, verre van dat. Ik kook bijna iedere dag vers warm eten op een Trangia, drink mijn wijn uit een smaakloze lexan beker, en vervoer die wijn in een lichtgewicht Platypus wijnzak. Lekker brood en buitenlandse kaas horen daar zeker bij. Ik zit inderdaad niet in een thermarest stoeltje maar op een stukje gesloten cel schuimplastic. Dat zit wat mij betreft lekkerder, maar ieder is weer anders.
Veel plezier,
Wim
Wim schreef:vervoer die wijn in een lichtgewicht Platypus wijnzak.
Waarom zou je wijn vervoeren? :wink: