Additionally, paste this code immediately after the opening tag: Ryanair wil drie van de vier toiletten opdoeken - Forum Wereldfietser

Ryanair wil drie van de vier toiletten opdoeken

Eén toilet per 200 passagiers is meer dan voldoende, is de nieuwste opmerkelijke uitlating van Ryanair topman Michael O'Leary. De vliegmaatschappij zou bouwer Boeing proberen te overtuigen in plaats van drie toiletten zes stoelen te laten plaatsen, zodat nog maar één WC overblijft.
O'Leary staat bekend om zijn luchtballonnetjes. Eerder kwam hij naar buiten met o.a. de opmerkingen dat de tweede piloot vervangen zou kunnen worden door een stewardes met wat vliegtraining en dat passagiers zouden moeten betalen voor gebruik van de WC aan boord.

Heeft O'Leary net als de NS plaszakjes besteld?
Ze kunnen de stoelen ook op roosters plaatsen. In de veesector is de toepassing van roosters heel gebruikelijk, en de luchtvaartsector heeft er wel meer overeenkomsten mee. :twisted:
Leon
P.s. Oeps, dit lezen ze bij NS natuurlijk ook... ach wat, ik ging toch al niet meer met de trein.
Blijft wachten op de tijd dat er alleen maar staanplaatsen zijn voor de kortere vluchten :wink:
Bij voorstellen van Michael O'Leary is het altijd maar de vraag of het een 'ernstig' voorstel is om nog meer kosten te besparen of het weer een voorstel is om via al de media-aandacht veel gratis reclame te krijgen.

Renaat
Gewoon met Yorkshire airlines vliegen 8)