Additionally, paste this code immediately after the opening tag: In de zomervakantie richting Barcelona? - Forum Wereldfietser

In de zomervakantie richting Barcelona?

Haidieho lezers,

Wie ziet het zitten om in de zomervakantie op de fiets naar Barcelona te gaan? Aangezien ik in het zuidwesten van Nederland woon, zal daar ergens het startpunt zijn. Ik overdenk de route van Bastiaanse: Amsterdam - Cluny - Barcelona. Heb her en der gelezen dat het een erg mooie route is.

Ik heb totaal geen fiets-vakantie-ervaring, dus zou vooral in het begin enigszins rustig willen beginnen. En misschien ook wat stukjes met de trein, als Barcelona een 'must' is. Mogelijk wat weekenden van te voren trainen, om in conditie te komen.
Wel heb ik inmiddels wat kampeer-ervaring door een aantal rugzakvakanties. Bagage zal dan ook weinig problemen geven, verwacht ik.

Nog even iets over mijzelf: Ik ben 24 jaar, werk in het speciaal basisonderwijs (en dus gebonden aan de schoolvakanties), waarnaast ik ook een opleiding volg voor gespecialiseerd leerkracht. Verder ben ik optimistisch van geest.

Wil je meer weten, mail dan even: queeniemeer@hotmail.com.

Ik hoop op een aantal reacties,

Marjolein.

klinkt niet onaardig... wanneer, hoe lang en hoeveel km per dag wil je afleggen?
ik heb geen fietsvakantie-ervaring; maar fiets graag en best veel en ben ook van plan om op fietsvakantie te gaan dit jaar... waarheen wist ik nog niet... dacht zelf eigenlijk om (de 1e keer) met een georganiseerde reis mee te gaan (cycletours) ofzo.... voor het gemak..maar als het zo ook kan.. best, prima
heb je nog meer reacties gehad??

(ben trouwens 20 en studeer in nijmegen)