Additionally, paste this code immediately after the opening tag: foto van het roze restaurant Laos - Forum Wereldfietser

foto van het roze restaurant Laos

Hallo fietsers,

De meeste mensen die in laos hebben gefietst hebben gehoord van het roze restaurant.
Het is gelegen op ongeveer 80 km zuid-oostelijk van Luang Prabang.
Omdat dit een deel is van een te lange etappe, 'stranden' veel fietsers in het roze restaurant.
Graag zou ik een foto of dia willen hebben van dit restaurant, vanwege de goede herineringen, en om het restaurant te laten zien op de fietsvakantiebeurs, a.s. weekend.

Groeten, John.

Op 80 km ten zuiden van Luang Prabang langs de route 13 ligt Kiou Ka Cham maar daar zitten tegenwoordig twee guesthouses. We komen er nog een keer langs dus als je misschien iets duidelijker de plek wilt beschrijven dan maken we graag een foto voor je. Beetje laat voor de lezing maar voor de volgende?

Groeten,

Dennis & Marijcke

www.home.zonnet.nl/fietsvakantie

Hoi Dennis en marijcke,

Leuk dat jullie een foto willen maken, het roze restaurant is in sommige kringen legendarisch. Soms zingen de drie dochters van de eigenaar (karaoke) en hangt er een leuke sfeer. Het restaurant is roze van kleur, wat overigens geen dubieuze bedoelingen heeft.

Veel fietsplezier! John.

Hallo John,

Uit jou antwoord is ons nog steeds niet duidelijk waar het precies zit, want op weg naar Luang Prabang toe zijn we dus wel door een dorpje gekomen, maar hebben we geen roze restaurant gezien. Ligt het op weg nummer 13? Dan is het mogelijk dat de ontwikkelingen het roze restaurantje veranderd heeft in een van de guesthouses en er niets meer aan karaoke gedaan wordt.

Groetjes,
Dennis & Marijcke.

We hebben waarschijnlijk de foto die je wilt maar geen email adres om hem naar toe te sturen. Je kan ons rechtstreeks mailen zodat we de foto kunnen versturen.

groeten,

Dennis & Marijcke