Pinksterweekend voor berggeiten geannuleerd!

van vrijdag 29 mei tot en met maandag 1 juni 2020 naar Bouillon in de Ardennen

Fietstocht met lange dagafstanden en -hellingen en af en toe een onverhard pad, totaal ca 440 km en 5.500 hm. Deze keer vanaf Maastricht naar Bouillon in de verste zuidwest hoek van de Belgische Ardennen en via de Belgisch-Duitse grens naar Heerlen. Wie vrijdag nog niet kan, kan met auto of trein naar Namen komen (met de trein 3 uur vanaf Utrecht) en vanaf de laatste camping dwars door de Ardennen terugfietsen naar de camping bij Namen.

Vrijdag 29 mei: 
Van station Maastricht langs Luik, over de Vestre en de Ourthe naar camping La Cascade de Jausse ten zuidoosten van Namen.

Zaterdag 30 mei
Van camping ten zuidoosten van Namen over de Lesse, langs de Semois naar camping Halliru net ten westen van Bouillon.

Zondag 31 mei
Van camping net voor Bouillion via Bastogne naar camping International aan de Our.

Maandag 1 juni
Van camping aan de Our langs de Our en over de Hoge Venen terug naar Heerlen

Overige:
Daar we alle vier dagen door bergachtig gebied rijden, is een helm verplicht!

Daar veelal over kleine wegen wordt gefietst die niet op de kaart te vinden zijn, is een GPS-apparaat of de ijzeren wil bij iemand met een GPS-apparaat in het wiel te blijven zinvol.

De tocht wordt veel prettiger als je je bagage beperkt tot maximaal 15 kilo.

Hoe werkt het:
Dit Pinksterweekend is voor leden van de Wereldfietser en kinderen. Een niet-lid kan eenmalig deelnemen. Je fietst met volle bepakking, de campingkosten worden vooraf opgehaald en door de organisator betaald aan de campingeigenaren. Er zijn geen organisatiekosten. Eten verzorg je zelf. Bij veel animo splitsen we ons in kleinere groepen met ongeveer gelijke interesse en tempo. 

De organisatie is in handen van Bert van Sprang. Aanmelden kan via het aanmeldformulier onderaan deze tekst.

Let op!
Deelname aan een of meerdere activiteiten is voor eigen risico. De vereniging kan op geen enkele wijze aansprakelijk gesteld worden voor diefstal of schade in geval van ongeval, letsel, etc. aan uzelf of derden. Wij raden u aan zelf zorg te dragen voor een reis-ongevallen en/of aansprakelijkheidsverzekering.
https://www.wereldfietser.nl/veiligheid Bron: https://www.wereldfietser.nl/activiteit ... berggeiten