Fietsen met kinderen, 24 mei


Weekeinde Fietsen met kinderen

 

Van vrijdagmiddag 24 t/m zondagmiddag 26 mei verzamelen we ons op Scoutinglandgoed Zeewolde voor het jaarlijkse Fietsen met kinderen-weekeinde.

Iedereen die zelf kinderen heeft met een leeftijd tussen 0 en 18 jaar kan mee doen met dit weekeinde. Iedereen zorgt voor zijn eigen tentje en eten.

Zaterdag gaan we een fietstocht maken, die voor alle leeftijdscategorieën kinderen geschikt is. Verder staat het weekeinde in het teken van het uitwisselen van informatie, ontspannen en gezellig keuvelen.

Aanmelden kan hier.

Het is leuk om je komst ook op het forum aan te kondigen, daar lees je ook alle aanvullende informatie over dit spetterende weekeinde.

Deelname aan een of meerdere activiteiten is voor eigen risico. De vereniging kan op geen enkele wijze aansprakelijk gesteld worden voor diefstal of schade in geval van ongeval, letsel, etc. aan uzelf of derden. Wij raden u aan zelf zorg te dragen voor een reis-ongevallen en/of aansprakelijkheidsverzekering. Zie https://www.wereldfietser.nl/veiligheid.

 


Bron: https://www.wereldfietser.nl/activiteit ... t-kinderen
Nog drie weken en dan gaan we naar Zeewolde! Heb je nog een weekeinde vrij in je agenda en wil je samen met andere ouders met kinderen een weekeindje gezellig ontspannen en een stukje fietsen, meld je dan snel aan!
Je kunt natuurlijk ook een gedeelte van het weekeinde komen.


Op zaterdag gaan we een tochtje maken door het prachtige natuurgebied dat vlakbij het kampeerterrein ligt. Er zijn routes van 30, 20 en 10 km, zodat iedereen samen met haar of zijn kind de meest geschikte afstand kan uitzoeken.
De picknickplek onderweg moeten we in overleg nog uitzoeken, die hangt mede af van het weer. De routes zijn te downloaden vanaf de website.

Wat gaan we verder zoal doen?

Vrijdagavond: verzamelen op het scoutinglandgoed. Iedereen zorgt voor zijn eigen overnachtingsmaterialen en eten.
Zaterdag: in de loop van de ochtend vertrekken we voor de fietstocht, waarvan we in de loop van de middag weer terugkomen. Daarna lekker tijd om te spelen, te kletsen, uit te rusten en misschien wel te zwemmen.
We hebben hout om 's avonds een kampvuur te maken, dus we hopen op schitterend weer.
Zondag: Er wordt nog een activiteit georganiseerd, waaraan iedereen mag meedoen (maar het hoeft niet). Gezellig blijven plakken mag, op tijd naar huis gaan ook.

De kosten voor het weekeinde zijn ongeveer € 8,- per persoon per nacht voor volwassenen en € 4,- per nacht voor kinderen tussen 3 en 18 jaar. Bij veel aanmeldingen worden de kosten lager, dus vertel het voort!

Voor meer informatie kun je mailen naar fietsenmetkinderen@wereldfietser.nl.