Action remblokjes: is het voor mij geschikt?

Ik vind de prijs voor kool stop blokjes goed meevallen. Als je daarvoor wat meer garantie heb op goede remmen wil ik wel wat meer uitgeven. Dan bespaar ik grasg wat extra op mijn fietsbel :lol:
Shorttrack schreef:
vr 24 jun, 2022 12:13
Dan bespaar ik grasg wat extra op mijn fietsbel :lol:
Wel een mooie ping hoor zo'n Spurcycle bel ;)

En minder duur ook als je 'm hier op het forum weet te scoren (-:
De Koolstop salmon blokjes remmen vooral beter in de regen. Laat dat nu net de situatie zijn waarin velgremmen het van zichzelf niet zo goed doen.
Nou, ik geloof gewoon dat jullie het een keer gaan meemaken. Action remblokjes in de Hollandse regen. Uiteraard kan je alles ophangen en de aanschafprijs en dat afzetten tegen grote risico's als het misgaat. Edoch: de ervaring leert dat ik echt niet solliciteer naar een ramp met Action spullen, en ook niet bv met de allergoedkoopste Bolk auto onderdelen bij Mister Auto. De Action fietsbellen, voor lampen, achterlichten en banden zijn prima.Ik neem het risico en ik kom jullie het vertellen.
In welke wereld is fietsverlichting van de Action goed? Die druppels gaan allemaal kapot. Als er vocht in komt, werkt het hele zaakje niet meer. De wat duurdere lampen zijn minder slecht. Maar als je eenmaal de batterijen wilt vervangen, is de lamp niet meer waterdicht en begint de ellende.

Fietsverlichting is wat mij betreft waterdicht. In Nederland kun je niet voorkomen dat je fiets in de regen komt. Daarom moet de verlichting dus waterdicht zijn en dit ook blijven.
Het ging toch over remblokjes?
En hoe remmen de blokjes?