Beste bezoekers van het Wereldfietser forum,

Ons SSL certificaat is vannacht verlopen. Dit betekent dat je waarschijnlijk een melding krijgt dat de verbinding niet meer veilig is. Hoewel ons certificaat is verlopen, is de verbinding nog wel veilig en kun je gerust het forum gebruiken. Wij zijn bezig met de aanvraag en installatie van een nieuw certificaat. Dit kan enige tijd duren.

Excuses voor de eventuele overlast,

Beheer Wereldfietser.

Bandenkeuze India Shimla-Leh/Nubra valley

Over 2 weken vlieg ik naar India en ben van plan om van Shimla naar Leh te fietsen en van daar uit wellicht nog een extra lus om wat meren rondom Leh te bekijken. Op dit moment heb ik er 26 inch 50mm Schwalbe marathon plus om heen liggen maar neig ernaar om een band te kiezen met iets meer profiel. Iemand met terrein kennis hier wellicht nog advies, of zijn de Marathon plus banden prima in dit terrein?
Heb ook wel ruimte voor 60mm banden....
Ga je het prima mee redden. Marathon Mondial zouden iets beter zijn maar het is ook weer niet zo dat de verschillen enorm zijn.
Thx, dan laat ik ze er mooi om liggen!
Hoi,
Wij fietsten afgelopen weken ook 'een lus rondom Leh'. Van Leh via Kargil, Padum naar Darcha en Manali.
Haast continu onverhard: onze Marathon Mondial band hield het goed vol. Geen enkele lekke band. Wat jij gaat doen is denk ik meer over verharde weg.
Lees hier onze verhalen: http://wijzijnfietsen.weebly.com/india- ... -2017.html
Karin