Opties voor stalen dames randonneur frame ?

Ik ben op zoek naar een dames randonneur frame. Staal, 700c, klassiek en goed verkrijgbaar/betaalbaar. Ik kom niet verder dan Bob Jackson (maar vind ik niet echt mooi). Iemand een idee waar zoiets te krijgen is ?

Ik zoek iets in deze stijl:
Afbeelding
VSF?
J.P Weigle en betaalbaar combineert niet lekker. Ik schat dat je voor dit frame niet veel wisselgeld krijgt van een dollar of 4000. Maar het is inderdaad erg mooi. De enige die in Nederland iets kan maken wat hierop lijkt is Marten Gerritsen van M-gineering. Zijn stijl is anders (cleaner en moderner, minder retro), maar gelukkig zijn zijn prijzen ook heel wat lager.
Wim
Of je tikt een jaren '90 Koga damesframe op de kop, laat hem eventueel in je favoriete kleur spuiten, en schroeft er wat Velo Orange dragers en spatborden op. Dan ben je al een heel eind... Maar of dat in de categorie 'verkrijgbaar' valt?

Edit: zoiets dus? http://link.marktplaats.nl/704559955
Marktplaats. Zat klassieke damesframes te koop. Mooi laten spuiten, nieuwe groep en wielen en onder €1000 ben je klaar.

http://link.marktplaats.nl/704912761
http://link.marktplaats.nl/704845901
http://link.marktplaats.nl/704762504
Blacksmith in Apeldoorn al geprobeerd?

http://www.blacksmith-bikes.nl/
@ id Blackschmith... inEngeland dachten ze dat ik een originele Engelse randonneur heb. Stonden er soms met wel 10 personen omheen om mijn fiets te bewonderen. :P

Ik zie dat je in de Achterhoek woont net als ik, kijk ook eens bij POPPINK fietsen te Warnsveld, mooie stalen fietsen met lugs.

No nonsens :wink: staal

Henk

kunst en fietswerk
Ik struin marktplaats al een hele tijd af, maar ik heb er nog niet eentje gevonden die in de buurt is. Maar daar blijf ik naar zoeken, wellicht komt er eentje voorbij.

Blacksmith en Poppink (goeie tip !) ga ik eens bezoeken. Verkoopt VSF losse frames ?
Bocky schreef:Ik ben op zoek naar een dames randonneur frame. Staal, 700c, klassiek en goed verkrijgbaar/betaalbaar. Ik kom niet verder dan Bob Jackson (maar vind ik niet echt mooi). Iemand een idee waar zoiets te krijgen is ?
Soma Buena Vista?

Sjors
Persoonlijk vind ik overigens Bob Jackson frames wel mooi, en niet te duur, zeker voor een gelugd stalen frame. Weet je zeker dat je een dames model wilt? Dat blijft altijd een compromis.
Wim
Sjors schreef: Soma Buena Vista?
Sjors
match! 8)

Frame is voor mijn vriendin en de tochten zullen niet al te serieus zijn.
Intec? Denk dat Poppink hetzelfde frame is. Te krijgen bij meilenweit voor 319 euro.

Afbeelding
Fietsen Vlerick in De PInte Belgie.

http://www.vlerickfietsen.be