Informanten gezocht!

Wij zijn op zoek naar enthousiaste, actieve gezinnen met kinderen die hun ervaringen over hun fiets- en wandelvakanties willen delen met anderen. Dit voor de Fiets- en Wandelbeurs in Utrecht op 1, 2 en 3 maart 2019 waar een specifiek familiegedeelte voor actieve gezinnen te vinden is: Hicle Family. Hier kan de bezoeker terecht voor informatie over fietsen en wandelen met kinderen.

Dit jaar gaat de beurs reeds van start op vrijdag 1 maart en laat dit ook een schoolvakantiedag zijn voor Midden en Zuid-Nederland!

Ga je zelf regelmatig als gezin, met de kinderen op actieve vakantie in Nederland of in het buitenland? Heb je tips over het motiveren van kinderen voor een actieve vakantie? Wil je iets delen over een reis in een bepaald land of over reizen op een bepaalde manier (E-bike, Bike packing, …)? Dan ben jij de Hicle Family vrijwilliger die we zoeken!! Aarzel niet en schrijf je in.

Wat verwachten wij verwachten van jou: dat je in het Hicle Family paviljoen een volledige of halve dag je ervaringen en verhalen deelt met anderen. Neem gerust informatie mee (uitrusting, fotoboeken, routekaarten of fietsen) zodat je deze kan delen met de bezoekende gezinnen. Je mag ook spelletjes meenemen. Net als op de camping gezellig samenzitten en je belevenissen vertellen aan je buren. Informeer, ontmoet gezinnen en maak er voor jezelf en jouw gezin een leuke dag van!

Wat bieden wij in ruil:

gratis toegang tot de beurs voor het ganse gezin
koffie, thee, limonade, … en een gratis lunch!
tafel en stoelen en het gebruik van de achterwand voor foto’s.
Overtuigd? Vul dan het formulier in: https://goo.gl/forms/jpxNxCzPtYzR1Giu2

Meer info of vragen? neem gerust contact op met Dunja (dunja@fietsenwandelbeurs.com) of Pieter (dekleinespaak@gmail.com)


Afbeelding