Beste allen,

Door gezondheidsproblemen lukt het mij niet om meerdaagse fietstrips of fietsvakanties te doen op een gewone fiets. Daarom heb ik mij een degelijke e-bike aangeschaft en neem de eerste voorzichtige stappen om die hobby en manier van reizen terug op te nemen.
Ik durf me nog geen doel voor ogen te stellen wat ik uiteindelijk wil bereiken, ik zie wel waar ik terecht kom. Ik kan en wil mezelf ook niet tot het uiterste drijven, maar wil vooral genieten van het fietsen door al die prachtige omgevingen en landschappen en de vele ontmoetingen met totaal onbekende mensen.
Ik lees heel graag reisverhalen en blogs van anderen, maar het is niet eenvoudig om blogs te vinden van mensen die hun fietstrip of fietsvakantie per e-bike doen.
Daarom hoop ik dat er hier op het forum in het deel van reizen per elektrisch fiets een plaats kan gecreëerd worden met links naar deze specifieke verhalen & blogs.
Ik zoek niet alleen naar de leuke verhalen maar tevens naar de valkuilen van het fietsen met een elektrische fiets op meerdaagse vakantie.
Alvast bedankt.