reisgenoten gezocht voor sponsorfietsreis Rwanda januari 202

Van 2 (of 3) t/m 14 januari 2022 gaan we voor Stichting Melania fietsen in Rwanda. We steunen daarmee ondernemende vrouwen in de opbouw van een beter bestaan.

We bezoeken onderweg drie vrouwengroepen die met steun van Melania een eigen onderneming zijn begonnen. En we fietsen op mountainbikes een rondje Rwanda: 550 km en precies genoeg hoogtemeters in het land van de duizend heuvels, waarbij we genieten van landschap, mensen, natuur, cultuur, en natuurlijk het fietsen.

Iedere deelnemer zamelt vooraf 1000 euro in voor stichting Melania.
Interesse? Meer informatie via https://melania.nl/helpmee/kom-in-actie/
Volgens mij kun je beter het bedrag wat de reis kost doneren.
Dag Marleen,

welkom op dit forum van wereldfietsers. Je bent op het goede forum terecht gekomen, Rwanda ligt immers niet naast de deur en er is een wereldreis voor nodig om er te komen.
Altijd fijn om te lezen, zo’n warm welkom, waarbij je meteen voorzien wordt van waardevolle tips door ervaringsdeskundigen.

Succes met je goede doel en veel plezier met je geplande reis.

Oh ja, ik heb een kleine donatie gedaan. Mooi om te zien dat jullie al ruim € 4.700,- aan donaties hebben opgehaald. Ga zo door voor dit mooie doel! Als je dit op de website leest, kun je toch bijna niets anders doen dan doneren?

“We bezoeken onderweg drie vrouwengroepen die met steun van Melania een eigen onderneming zijn begonnen in het houden van geiten en kippen of de verbouw en verkoop van diverse groenten. Eén van de projecten is met vrouwen die door de genocide van 25 jaar geleden in een achterstandspositie zijn beland. Met onze betrokkenheid en financiële steun door het sponsorgeld kunnen zij voor zichzelf en hun kinderen een betere toekomst opbouwen.”

Wie gunt die vrouwen en hun kinderen geen betere toekomst?

Edit: jammer dat één van de eerder hiervoor geplaatste tips van één van de ervaringsdeskundigen is weg gehaald. Hopelijk is het uiteindelijk een donatie geworden!