fietsmaatje gezocht Noordkaap 2020

Wil graag voorjaar/zomer 2020 naar de Noordkaap fietsen. Het liefst samen met 'n sportief fietsmaatje. Ben 'n sportieve zestiger(65) uit Doetinchem en geniet inmiddels alweer ruim 10 jaar van mijn pensioen en van mijn fietsvakanties in Nederland en Europa. Heb Noorwegen al eens ontdekt tijdens mijn eerdere fietsvakanties. Heb er zelfs een aantal weken vakantie werk gedaan in hotel Pollfoss in Skjåk.
De ruige natuur, imposante fjorden, bergen en idyllische dorpjes hebben toen veel indruk op me gemaakt. Heenreis met de auto naar Hirtshals (Denemarken) en dan met de fiets de ferry op naar Kristiansand.
Vervolgens langs de fjordenkust richting Bergen, Trondheim, Bodø en via de prachtige eilandengroep de Lofoten naar de Noordkaap.
De terugreis (optioneel) met de postboot hurtigruten vanaf Honningsvåg naar Bergen of 'n andere aanleghaven en dan het laatste stuk terug fietsen naar Kristiansand. Vervolgens met de auto weer naar huis!
Vertrek medio juni en denk circa 8 weken onderweg te zijn. Fiets op 'n Santos Travelmaster 3+ met Ortlieb fietstassen.
Heb je ook zin in 'n sportieve uitdaging, zie je er niet tegenop 'n berg op te fietsen en vind je het geen probleem om 's ochtends niet te weten waar je 's avonds de nacht doorbrengt dan hoor ik graag van je! Tentje mee, bij slecht weer 'n pension, B&B, hut of jeugdherberg!

groetjes Gerard
email: g.heijnst@gmail.com

ps bijgaand link gedeelte route: https://www.youtube.com/watch?v=yhiBvRE0rpQ&t=14s
geen Noordkaap 2020!!
Oproep fietsmaatje inmiddels vervallen!!