Engeland juni 2019

Hallo Fietsers,

Vanaf half juni wil ik 6 weken gaan fietsen door Zuid Engeland. Het plan is om via Harwich naar Lands End te fietsen. En dan terug via de zuidkust naar Dover, om daar weer het Kanaal over te steken. De afwisseling van natuur en cultuur spreekt me erg aan, plus het opzoeken van het uiterste puntje van dit land. Al is dat wel een tamelijk pittig terrein. Ik ben benieuwd hoe dit zal zijn; in dat aspect heb ik nog niet veel ervaring maar wel goede zin.
De tent neem ik mee, maar daar waar er meer comfort nodig is zal het een hotelli of een B&B kunnen worden.

Ik ben een sportieve vrouw van 48 jaar en woon in de omgeving van Rotterdam. Lijkt het je leuk om (een deel van) de tocht mee te fietsen, stuur me dan een bericht.

Groeten, Anoushka
Hoi Anoushka,
Ik ben een vrouw van 53 en woon in rotterdam. Ik speelde ook met de gedachte die route die je beschrijft eens te gaan fietsen. 6 weken weg is voor mij niet haalbaar. Maar allicht kunnen we kijken hoe en wat. Korte fietstochten in de weekenden doe ik ook graag.
Ik hoor het wel.
Groetjes nanette
Hey Anoushka. Dat is grappig ik ga dezelfde route fietsen alleen een maand eerder. Ik heb het boekje gekocht "fietsen rond het kanaal". Ik zit vast aan mijn reistijd anders hadden we een stuk samen kunnen fietsen. In dat boekje staan ook veel campings aangegeven. Gr Yvon.
Hallo Yvonne,

Wat jammer dat onze reistijd niet overeen komt. In ieder geval veel plezier.
Ik stuur je ook nog even een PB.

Groet, Anoushka
Hallo Nanette,

Lijkt me heel mooi om gedeeltelijk met iemand samen te kunnen fietsen. Ik begrijp goed dat mijn reisduur voor veel mensen niet haalbaar is. Wil jij via een PB contact leggen met om te kijken wat we kunnen combineren. (Sorry dat ik niet eerder heb gereageerd maar ik heb geen notificatie ontvangen, ook niet in mijn spambox. en een PB van mij naar jou krijg ik niet voor elkaar op een of andere manier)

Groet, Anoushka
Vergeet Isle of Wight niet =)

Afbeelding
Hoi Anoushka,
Ik heb je een pb gestuurd maar geen idee of dat goed is gegaan. Dat jij niets kon versturen naar mij lag ws aan mijn instellingen. Die zijn nu verandert.
Ik hoor het wel.
Groetjes nanette