fietsmaatje gezocht Noordkaap 2019

Een nieuw jaar begint met goede voornemens en nieuwe (sportieve) uitdagingen. Ben 'n sportieve zestiger(65) uit Doetinchem en geniet inmiddels alweer ruim 10 jaar van mijn pensioen. Ruim 20 jaar fietsvakantie ervaring in Nederland en Europa.
Wil graag deze zomer naar de Noordkaap fietsen. Het liefst met 'n sportief fietsmaatje(v). Heb Noorwegen al eens ontdekt tijdens mijn eerdere fietsvakanties.
De ruige natuur, imposante fjorden, bergen en idyllische dorpjes hebben toen veel indruk op me gemaakt. Heenreis met de auto naar Hirtshals (Denemarken) en dan met de fiets de ferry op naar Kristiansand.
Vervolgens langs de fjordenkust richting Bergen, Trondheim en via de Lofoten naar de Noordkaap.
De terugreis (optioneel) met de postboot hurtigruten vanaf Honningsvåg naar Bergen of 'n andere aanleghaven en dan het laatste stuk terug fietsen naar Kristiansand. Een andere optie is om terug te fietsen door gedeelte Finland en door Zweden/Noorwegen terug naar Kristiansand.
Vertrek medio juni en denk circa 6 weken onderweg te zijn. Fiets op 'n Santos Travelmaster 3+ met Ortlieb fietstassen.
Heb je ook zin in 'n sportieve uitdaging, zie je er niet tegenop 'n berg op te fietsen en vind je het geen probleem om 's ochtends niet te weten waar je 's avonds de nacht doorbrengt dan hoor ik graag van je! Tentje mee, bij slecht weer 'n pension, B&B, hut of jeugdherberg!

groetjes Gerard
email: g.heijnst@gmail.com

ps bijgaand link gedeelte route: https://www.youtube.com/watch?v=yhiBvRE0rpQ&t=14s
Hoi Gerard,
Dus dit jaar toch naar de Noordkaap? Het zal een mooie reis worden. Heel veel succes met het voorbereiden, en het vinden van een reisgenoot!
Mocht je vragen hebben, kan je ze altijd stellen aan mij...als 'ervaringsdeskundige' :lol:
Groetjes Audrey
Hallo,

Hoeveel dagen voorzie je?
Ann.
hoi An,

je bedoelt hoelang ik onderweg ben? Denk ongeveer 6 weken onderweg te zijn. Afhankelijk
of ik de postboot neem of terugfiets!
gr Gerard