Wie wil er (deels) mee van girona naar malaga in september?

Wie heeft er zin om (deels) met ons mee te fietsen van Girona naar Malaga? Het lijkt ons gezellig deze keer is met meerdere mensen te fietsen. Wij zijn Joris (28) en Anneloes (25). Joris is sinds 2 jaar een afgestudeerd webdesigner en ikzelf sinds een jaar afgestudeerd bewegingstechnoloog, we werken momenteel beiden fulltime. Ruim 3 jaar geleden is onze passie voor fietsen begonnen en hebben oa in de Ardeche gefietst, naar Florence en heen en terug naar Praag. Zie http://www.dargno.nl/ In de weekenden zijn we in Nederland regelmatig op de fiets te vinden.

We komen 's avonds 15 september op het vliegveld in Girona aan en vertrekken 's avonds 7 oktober vanaf vliegveld in Malaga. Het wordt voor ons de eerste keer met fiets en vliegtuig. De route die we fietsen is de route 'onbegrensd fietsen naar Andalusië'. We hebben zowel het boekje als het gpx-bestand.

We overnachten voornamelijk op campings, wildkamperen en incidenteel B&B , afhankelijk van wat we tegenkomen. We houden het wel low-budget. Ons gemiddelde is ongeveer 100 km per dag waarbij we tussendoor wel meerdere keren stoppen om wat te eten of een leuke foto van de omgeving te maken.

Groeten Anneloes en Joris
Ha Anneloes en Joris,

Ik heb jullie een pb-tje gestuurd.

groet,

Marijn