GPS naar USB omvormer

Tijdens Eric zijn laatste fietstocht heeft hij in Bolivia, Chili en Argentinië weer van alles getest. En ook een nieuw product: de GPS naar USB omvormer.
Zijn tocht over de Andes legde hij traditiegetrouw af op zijn Koga WTS en heeft deze omvormer uitvoerig kunnen testen. De resultaten waren verbluffend en daarom gaat De Vakantiefietser dit product nu op de markt brengen.


Hoe het werkt

Overal ter wereld vind je GPS signalen waar we gratis gebruik van kunnen maken. Hierdoor kunnen we bijvoorbeeld met onze telefoons navigeren. Wist je dat wij hierover ook navigatie-cursussen geven? Maar je kan dit signaal ook voor iets anders gebruiken. Deze inductieve resonantie kan met een antenne omgezet worden naar een stroom. Deze stroom wordt door een passieve adapter omgezet naar een USB spanning waarmee je bijvoorbeeld je smartphone of iPhone kunt opladen.

Waarom het zo interessant voor fietsers is

We navigeren steeds minder met kaarten en steeds meer met onze telefoon. Hiervoor hebben we helaas wél stroom nodig om onze dierbare toestelletjes te kunnen opladen. Je kan een powerbank meenemen en deze in het washok op de camping opladen. Maar dit is voor veel mensen niet ideaal en het zal niet de eerste keer zijn dat een powerbank uit het washok wordt gestolen.

De GPS naar USB omvormer sluit je eenvoudig aan op je telefoon of powerbank en op deze manier heb je onderweg altijd stroom. Nooit meer met batterijen lopen rommelen, gewoon altijd een opgeladen telefoon. Je bevestigt de antenne eenvoudig achterop je fiets of op je stuurtas.
Interesse?

Deze GPS naar USB omvormer is beperkt leverbaar vanaf het tweede kwartaal van 2019 bij de Vakantiefietser.
Ben je geïnteresseerd? Stuur Eric dan even een mailtje.
Lachen :lol:
Kan dat niet ingebouwd worden in een e-bike? Dan wordt ie dag en nacht bijgeladen. :wink:
Haha... en per vandaag beschikbaar zeker....
Dit bericht ging toch al wat langer de ronde? Is het nu een 1-april-grap of niet?
Zo nee: kom maar door met alle info! Zo ja: hahahaha! :lol:
Het bericht doet inderdaad al de ronde sinds ik terug ben van mijn reis door Bolivia, Chili en Argentinië. Dus zeg maar twee-drie maanden.
Ik heb tientallen mails gekregen van mensen die geïnteresseerd zijn. En tja, nu het 1 april is (geweest) mag het dus bekend gemaakt worden.
En ja, er waren ook wel wat slimme technisch onderlegde mensen die door hadden dat het technisch niet mogelijk is.
De hele slimme technisch onderlegden die hielden hun mond en gingen erin mee.
De minder slimme slimme technisch onderlegde mensen wilden vooral wereldkundig maken dat zij wel door hadden dat het niet kon :D :D :D
Je kan ook een axa koplamp kopen met usb.

Daar hoef je niet slim voor te zijn😉

Mario
Of SON Edelux met USB uitgang

Afbeelding

Helaas niet met USB-C zoals de Plug V
Denk niet dat die son €70 kost?

Mario
De Vakantiefietser schreef:
di 02 apr, 2019 15:20
[...]
De minder slimme slimme technisch onderlegde mensen wilden vooral wereldkundig maken dat zij wel door hadden dat het niet kon :D :D :D
Jajaja.. Zo kan die wel weer :oops:

Sorry dat ik je grap verpest heb Eric!
Was 1 april grap

Mario
Hylarisch. Heb er om moeten lachen. Vooral leuk dat je er ook echt even wat tijd in hebt gestoken Eric.