18 mei: Info avond 'voor het eerst op fietsvakantie'

Speciaal voor die mensen die nog niet eerder op fietsvakantie zijn geweest, organiseren we weer een leuke en informatieve avond over de mooiste manier van reizen!

We delen onze ervaringen uit de praktijk, vertellen je alles over vakantiefietsen en de onderdelen, de bepakking en hoe je dat allemaal mee neemt op de fiets. Natuurlijk gaan we ook in op eten, overnachten en navigeren en nog veel meer! Kortom, een zeer leerzame en vooral gezellige avond.

Fietsvakantie: wat, hoe en waarom?
De wind door je haren, de zon op je huid, de geur van bloemen. Genieten van mooie landschappen, leuke dorpjes en een koud biertje op een terras. En dan ook nog eens lekker sportief bezig zijn! Wie wil dat nou niet?

Misschien heb je de mooie foto's van andere vakantiefietsers gezien, of de inspirerende verhalen gehoord en zou je best zelf ook eens op fietsvakantie willen. Maar hoe pak je dat aan? Wat kun je ervan verwachten? Welke spullen heb je nodig? Hoe rol je goede tassen dicht? En hoe ziet de voorbereiding eruit? Allemaal vragen die we gaan behandelen tijdens deze interactieve avond.

Ellen vertelt je alles over haar eerste fietsvakantie en waar ze allemaal tegenaan liep. Ook gaat ze dieper in op het hoe, wat, waar en waarom van een fietsvakantie. En natuurlijk geeft ze tips over de fiets, overnachtingen en de spullen die het leven van een vakantiefietser leuker maken!

Praktische informatie:
Locatie: Satijnbloem 41, Rotterdam
Datum: 18 mei 2018
Tijd: 19:00 uur tot circa 21:00 uur
Kosten: GRATIS
Let op: je plek is gereserveerd na aanmelding via de webwinkel.

Koffie, thee en stroopwafels zijn bij de 0-euro prijs inbegrepen! :)
We hebben nog een paar vrije plekken voor deze leuke, gezellige en informatieve avond.

Interesse?
Meld je direct aan!