Additionally, paste this code immediately after the opening tag: Pizza weekend Bosschenhoofd, 1,2 en 3 oktober 2021 - Forum Wereldfietser

Pizza weekend Bosschenhoofd, 1,2 en 3 oktober 2021

Pizza weekend Bosschenhoofd

Wanneer:
Vrijdag 1 oktober tot zondag 3 oktober 2021.


We verzamelen vrijdagmiddag/avond 1 oktober op:

Landgoed de Wildert
Pagnevaartdreef 3
4744 RE Bosschenhoofd
http://www.landgoeddewildert.nl/site.html
https://www.facebook.com/LandgoeddeWildert

Dit is heel goed aan te fietsen vanaf station Oudenbosch(3KM), Roosendaal(10KM) en Etten-Leur(8KM).

Routebeschrijving:

Vanaf station Oudenbosch:
Ga met het stationsgebouw in je rug links af.
Eerste weg links het spoor over, alsmaar rechtdoor tot in Bosschenhoofd.
In Bosschenhoofd meteen na de kerk links. Na ca. 500 meter ligt aan de linkerkant "Landgoed de Wildert".

Vanuit het Westen:
Snelweg A16 richting Breda. Na Moerdijkbrug A17 richting Roosendaal. Afslag 22 richting Oudenbosch. Na de afslag richting Oudenbosch. Op de rotonde net na de afslag, rechtsaf. Volgende rotonde weer rechtsaf richting Bosschenhoofd. In Bosschenhoofd meteen na de kerk links. Na ca. 500 meter ligt aan de linkerkant "Landgoed de Wildert".

Vanuit het Zuiden, Noorden en Oosten
Snelweg A16 richting Breda. Afslag 16 richting Etten-Leur A58. Afslag 21 Bosschenhoofd. In Bosschenhoofd voor de kerk rechts. Na ca. 500 meter ligt aan de linkerkant "Landgoed de Wildert".

We staan op het veld: "De Zwaluw"
Dat staat aangegeven bij de ingang van de camping, er is daar ook een apart parkeerterrein voor degene die de fiets achterop de auto heeft staan..

Waarom staat dit bij overige activiteiten en niet bij de wereldfietser activiteiten?

We organiseren dit weekend sinds 2008 en altijd is iedereen welkom omdat er erg veel ruimte is op de camping. Onze zuiderburen zijn vaak met een delegatie aanwezig maar ook mensen uit de omgeving en mensen die wij verder nog kennen en waarvan we denken dat ze wel bij de club passen. Op dit moment zijn er zowel organisatorische als technische redenen om de activiteit niet onder de vlag van de Wereldfietser te houden. Dit heeft onder andere te maken met de inschrijvingsprocedure. In goed overleg met het bestuur is daarom besloten deze activiteit dit jaar los te koppelen van de Wereldfietser activiteiten.

Kosten:
12,50 euro per persoon per nacht, inclusief douche en toiletpapier.
11 euro per persoon voor de gezamenlijke maaltijd op zaterdag.

Vrijdag kookt ieder voor zich.

Zaterdag 2 oktober hebben we een 3-tal road-routes.

Zaterdagmiddag/avond is er de gezamenlijke pizza maaltijd. De pizza's worden "aan de lopende band" gebakken, gesneden en uitgedeeld. Heb je wensen? Maak ze kenbaar!
De eerste pizza's komen tussen half 5 en 5 uur uit de oven. Als het druk wordt beginnen we eerder en bakken lang door! Kom maar op.
Drank is er zolang de voorraad strekt. Het eetgebeuren is op een veldje naast de Zwaluw en wijst zichzelf. Volg je neus.

Zondag 3 oktober is er voor de liefhebbers nog een leuke route.

De fietstochten vertrekken zaterdag en zondag om 10.00h. De routes (gpx) volgen nog.

Aanmelden:

In afwijking op voorgaande jaren is opgave vooraf noodzakelijk:
Geef in een e-mail bericht aan:
Met hoeveel personen je komt
Hoeveel nachten je blijft slapen
Of je op zaterdag meedoet aan de gezamenlijke maaltijd
Stuur je bericht naar lauran.willemsen@gmail.com
Je krijgt een retourbericht met het te betalen bedrag en de betaalgegevens. Na betaling is je aanmelding definitief. De gpx-bestanden van de routes worden bij het retourbericht gevoegd.

Annuleren:

Je kunt tot 2 dagen vooraf annuleren, je krijgt dan je betaalde geld terug.
Mocht het zo zijn dat we de toestroom van deelnemers door externe factoren moeten beperken (wat we op dit moment niet verwachten) dan wordt er geselecteerd op basis van de betaaldatum.

Deelnemers:

Iedere fiets/kampeerliefhebber is van harte welkom. Ben je nog geen lid en vind je het na dit weekend nog leuk bij de Wereldfietser, overweeg dan om lid te worden.

We zien jullie graag, en maken er weer een mooi weekend van.

Lauran, Hetty, John en IngeDeelname aan een of meerdere activiteiten is voor eigen risico. De organisatie kan op geen enkele wijze aansprakelijk gesteld worden voor diefstal of schade in geval van ongeval, letsel, etc. aan uzelf of derden. Wij raden u aan zelf zorg te dragen voor een reis-ongevallen en/of aansprakelijkheidsverzekering.

Bijlagen

Onze zuiderburen zijn vaak met een delegatie aanwezig maar ook mensen uit de omgeving en mensen die wij verder nog kennen en waarvan we denken dat ze wel bij de club passen. Op dit moment zijn er zowel organisatorische als technische redenen om de activiteit niet onder de vlag van de Wereldfietser te houden. Dit heeft onder andere te maken met de inschrijvingsprocedure. In goed overleg met het bestuur is daarom besloten deze activiteit dit jaar los te koppelen van de Wereldfietser activiteiten.
:D :D :D :D
Bij het annuleren stond een foutje. 2 Weken is veranderd in 2 dagen.
Vlamingen van harte welkom

Organisator Lauran benadrukte mij dat Vlamingen van harte welkom zijn op het pizza-weekend.
De camping is slechts 12 kilometer van de Belgische grens. Vanaf Antwerpen is het een mooi ritje over de Kalmthoutse Heide.
Er gaat ieder uur een L-trein van Antwerpen naar Roosendaal. Er gaat ook een Intercity van Brussel, Mechelen en Antwerpen naar Essen (net voor de Nederlandse grens).Contacteer Lauran!
Ondanks mijn late aanmelding mocht ik me nog aansluiten voor de pizza-maaltijd op zaterdagavond! Er was nog plek genoeg.
Zie ik jullie allen daar, op 2 oktober?

Bart
Er is inderdaad volop plaats op dit grote kampeerveld en ook bij de gezamenlijke pizzamaaltijd is nog ruimte. Meld je gerust aan.
Tot dit jaar hadden we altijd een groep Vlamingen van onze zustervereniging maar die laten dit jaar nog bijna niet van zich horen. Ik heb de Vereniging de Vakantiefietser een bericht gestuurd. Misschien komt het nog.
Ondanks de regen genoten van heerlijk weekend was TOP elkaar weer te zien Lauren Hetty Inge en alle anderen bedankt!
Groetjes
Henk de Leeuw
Torenvalk66 schreef:
zo 03 okt, 2021 20:19
Ondanks de regen genoten van heerlijk weekend was TOP elkaar weer te zien Lauran Hetty Inge en alle anderen bedankt!
Sluit ik me helemaal bij aan - het was een top-weekend!
Inderdaad: het deed deugd om elkaar weer te zien, gezellig samen te fietsen, bij te kletsen en te genieten van de heerlijke pizza's.
Dankjewel Hettie, Lauran en heel het organiserend team!
Waar zijn de foto's