Ravel L163 Libramont - Bastogne

Heeft iemand onlangs deze route gefietst? Hij zou inmiddels klaar moeten zijn, maar op de website kan ik het niet zo duidelijk vinden.
Hey dat is toevallig, ik heb het stuk van Hautbellain tot aan Bastogne Sud vandaag gereden.

Wegdek is supersmooth. Verder vond ik hem wel wat saai, route is kaarsrecht en weinig spectaculaire uitzichten rondom.

De L618 die ik daarna opgepikt heb is een stuk leuker :)

Ik weet overigens niks van het stuk VOOR Hautbellain...
Het staat op de Openstreetmap. Kun je er dan niet redelijkerwijs van uit gaan dat het fietsbaar is?
Startpunt in Bastogne: https://www.google.nl/maps/@49.9995823, ... 384!8i8192
Startpunt in Libramont https://www.google.nl/maps/@49.910609,5 ... 92!5m1!1e3
Verder zijn er wat streetviews van (voormalige) overwegen op dit traject uit 2019 en 2020, en dan zie je dat er een mooi gravelfietspad is aangelegd.
Bedankt voor de snelle reactie! Dat ziet er goed uit. Ook ik vind die Ravels over oude spoorwegen een beetje saai, maar anders kom ik nooit in een keer van Bouillon naar Ouren.
Bert van Sprang schreef:
do 28 apr, 2022 20:59
Bedankt voor de snelle reactie! Dat ziet er goed uit. Ook ik vind die Ravels over oude spoorwegen een beetje saai, maar anders kom ik nooit in een keer van Bouillon naar Ouren.
Saai, of met eenbeetje fantasie juist poëtisch: wanneer ik op een Ravel fiets waan ik me in een oud boemeltreintje, ik hoor de muziek van het getsjoek op de rails, zie het landschap traag voorbij schuiven, de kleine tunneltjes van steen of van bomen die het pad in een boog overgroeid hebben en zich nog de passage van de trein herinneren, verlaten stationnetjes, hier en daar plots even een open landschap, dan weer trage bochten, vals plat… dat doet me dromen.
Maar te lang moet dat ook niet duren ;-).