GPS file maken via fietsknooppunten in Belgie

Ik wil een fietstrektocht of fietsrondje uit stippen via knooppunten in Vlaanderen (evt. grensoverschrijdend). De handige fietswebsite van de Fietserbond stopt bij de grens van de zuiderburen. Wie heeft een tip voor een handige website om een grensoverschrijdend rondje uit te stippelen voor de GPS?

Dank voor jullie reacties.

Rutger
Als je tevreden bent met uitsluitend fietsen via fietsknooppunten: www.fietsnet.be

Renaat
Natuurlijk http://www.openfietsmap.nl icm Garmin Mapsource of Basecamp

Of anders online planners als
http://www.fietsrouteplanner-zuid.nl/
http://www.fietsnet.be/routeplanner/default.aspx
Ik heb net de gpx file gemaakt via fietsnet.be. Erg handige website voor grensoverschrijdende tochten. Bedankt!
Ook handig is die knooppuntenstrook die je kunt uitprinten, afknippen en bovenop je bovenbuis kunt plakken met plakband. Wel goed tapen met het plakband als je regen kunt verwachten, anders ben je je knooppunten kwijt... :oops:
(Maar je kunt zo'n strookje ook in een stuurtasje ofzo doen.)
Robertjan schreef:Ook handig is die knooppuntenstrook die je kunt uitprinten, afknippen en bovenop je bovenbuis kunt plakken met plakband. Wel goed tapen met het plakband als je regen kunt verwachten, anders ben je je knooppunten kwijt... :oops:
(Maar je kunt zo'n strookje ook in een stuurtasje ofzo doen.)
Antwerpen-Nieuwpoort zijn 3 van die strookjes bovenop elkaar geplakt, iedere keer bovenste afscheuren als je ermee klaar bent. ;-) Vind het met andere woorden een goed systeem, maar ze hadden wel mogen voorzien om twee kolommen of meer op een blad te passen.
Beste,

Via www.routeyou.com kan je grensoverschrijdend een route plannen via fietsknooppunten, deze vervolgens opslaan (eerst gratis profiel aanmaken). Je kan ze dan naderhand downloaden voor GPS, google earth en nog enkele andere formaten.
ik denk wel niet dat je hier een lijst kan krijgen van de opeenvolgende knooppunten, maar als je GPS gebruikt heb je die toch ook niet echt nodig en kan je de track volledig downloaden en zo volgen.
Is dat voor jouw nieuwe route langs brouwerijen?