Garmin GPS kaart Griekenland

Voor een mogelijke tocht in Griekenland e.o. heb ik een variant van de Openfietsmap kaart gemaakt, mogelijk hebben anderen die in deze regio gaan fietsen er ook wat aan.

Afbeelding

De kaart is hier te downloaden. Pak de zip file uit in een willekeurige map en draai install.exe om de kaart in Mapsource of Basecamp te installeren.

-De kaart bevat hoogtelijnen om een hoogteprofiel van de route te maken
-Omvat naast Griekenland ook Albania (muv het noorden), Macedonië, Zuid-Bulgarije en het westen van Turkije (incl Istanboel)
-GPS versie niet inbegrepen, gebruik hiervoor Mapsource of Basecamp (Mapinstall)
-Het is een eenmalige uitgave en wordt niet regelmatig ververst.
-Gebruik is volledig voor eigen risico en alleen toegestaan voor eigen gebruik. Verspreiding van deze kaart is niet toegestaan zonder toestemming van de maker.

Andere bruikbare GPS kaarten:

http://mapdekode.iol.gr/map_index.htm Ook gratis en met hoogtelijnen. Deze kaart is echter niet routerend en veel wegen ontbreken. Bevat wel E-wandelpaden.

City Navigator Europe: Bevat veel meer (verharde) wegen maar is geen topokaart en heeft geen hoogtelijnen en geen voetpaden

Anavasi Toponavigator: Commerciele kaart met hoogtelijnen, veel wegen, routerend (maar niet over voetpaden). Geen onderscheid tussen geasfalteerde wegen en onbefietsbare geitenpaden. Worden allemaal als 'oranje' op de gps afgebeeld. Geen aanrader.
Er is een nieuwe update van deze kaart, zie http://www.openfietsmap.nl/downloads/ot ... ies/Greece
Goeie tip, ik maak er dankbaar gebruik van :D
Ik zou zeker Willem-Alexander even een meel sturen. :lol:
Goed idee, misschien mogen we de tent wel opzetten in de tuin van Alex & Maxima, en anders bij James Bond of Poetin :lol: