Annita werkt op camping in Frankrijk

Mario, ik ben denk ik 'die lerares' die twee jaar geleden naar Frankrijk toog om op een camping te gaan werken wat maar een kort leven heeft gehad. Nu geef ik rondleidingen in musea in Amsterdam en bijles aan lagere schoolkinderen. Eens een juf, altijd een juf!
Annita is overigens bibliothecaresse van beroep. Ook een beetje juf ;-)
Loes
IK ken ook vaag een andere ex juf, maar die is vrijwillig werkeloos geworden.

Het gaat zo te lezen slecht met het onderwijs, maar goed met het fietsen :wink:

Mario
Ja, dat ben ik Mario!
Lambers schreef:Bert van Sprang: ik ben lid !
Ouch! :lol:
Ha die Annita !
Leuk om te lezen dat je je plekje gevonden hebt op deze camping.
Veel plezier daar. En misschien zien we elkaar weer op een volgende (achterhoek)tocht !


Ben & INgrid
Beste mensen,

Nu kan ik natuurlijk niet achter blijven. Had wel eens geopperd dat dit me wel wat zou lijken. Toevallig is het op mijn pad gekomen, dacht dat het leuk zou zijn, maar het is veel meer dan dat! De collega's (allen Fransman of Francaise) zijn heel vriendelijk en de campinggasten ook. Je voelt je hier meteen thuis. Zo blij dat ik dit kan en mag doen!

La Fleche en omgeving timmert flink aan de weg wat het fietstoerisme betreft. Er zijn diverse fietsroutes en helemaal super: er staat hier een tent met kookfaciliteiten een tafel en stoeltjes voor fietsers. Ook een kooi waar je je fiets veilig en droog kunt parkeren.

De link is al in dit draadje vermeld.

Je kunt leuk fietsen in de regio van de Loir en uiteraard ook langs de Loire. Graanvelden, veeteelt, bossen, heel veel, rustige weggetjes, kleine dorpjes en heel veel kastelen.

Kortom, bijna vakantie en nog geen plannen?

Peut-etre au revoir a La Fleche,
Annita

@Kees, net terug uit de Alpen, geen probleem in twee weken ben je hier is mij ook gelukt
Ha die Loes.

Nu weet ik weer wie je bent

Misschien tot een volgende keer

Mario
Leuk Annita! En ook vlak bij bosrijke regio Sologne, dat was van de week nog op de franse zender TV5.

Mag je er ook de auto parkeren voor twee weken? ;)
Lambers schreef:Bert Sitters: ik ken de rondjes den Bosch, is dat voldoende? Ik vind het jammer dat je suggereert dat men , door meedoen aan activiteiten, geacht wordt te weten wie bijv. Annita is.

Fijne vakantie in Frankrijk!
Ach, was gewoon een uitnodiging om mee te doen. Activiteiten van de Wereldfietser zijn altijd reuze gezellig
Ik ben inmiddels 160 km verder op de fietsroute langs de Sarthe. De route loopt niet altijd langs de rivier en dus moet je klimmen. Maakt het wel afwisselend.
De route langs de Loir(niet te verwarren met de Loire ) is echt een verrassing. Is een serieuze kandidaat voor de fietsroute van het jaar 2017!
Gisteren nog 40 km opgefiestst met Annita: inderdaad met dubbel N.
Naast 35 uur per week werken op wisselende tijden (dat maakt het heel gevarieerd)is er tijd om de omgeving en de stad te verkennen. Heb al wat tochtjes gemaakt.

Bert, ja dat was wel heel leuk dat we dinsdagochtend samen konden fietsen. De terugweg was geen bewegwijzerde route maar zeker ook de moeite waard. Ben benieuwd of de 44 de fietstiute van het jaar wordt. Succes met de inspectie.

Mario, het is een vakantiebaan voor twee maanden (1 juli tot en met 31 augustus)

Leon, jawel de bakker op de camping heeft verse croissantjes en pain au chocolat en baguettes. Voor een baguette cereale kun je de stad in lopen.

Roald, vraag over parkeren hebben we nog niet gehad maar naast de camping is een parkeerterreintje voor mensen die komen als de slagboom dicht is.

Louis, dat zou wat zijn Hemelvaart hier. Beetje ver voor een paar dagen maar wat let je. Kom gezellig hier fietsen, licht glooiend makkelijk te doen.

Hans, veel plezier in Noorwegen. Daar gaan jullie geen spijt van krijgen, zo mooi!

Iedereen een fijne zomer met hele mooie tochten.

Tot en andere keer en weet: bienvenue a La Fleche,
Annita
Eric op de Fiets schreef:Leuk zeg, op naar http://camping-lafleche.com/nl/
Dat gebouw op een eilandje rechtsboven, het kan haast niet anders dan een watermolen zijn, want hij staat er niet zomaar. Maar zoals altijd in Frankrijk het geval is, zijn watermolens niet goed beschermd, laten wegkwijnen en het binnenwerk eruit gesloopt.