Jouw inspiratie voor 2015

De donkere maanden zijn nog niet eens echt begonnen maar ik betrap mezelf erop dat ik alweer uitkijk naar een volgende fietsvakantie, in de zomer van 2015.

Mijn inspiratie is dit: www.peterester.nl. Dat moet ik ook kunnen!

Wat is jouw inspiratie voor komend jaar?
Ik ga volgende jaar vannuit Noordwijk naar Duinkerken lekker heerlijk langs de kust fietsen. En wat is mijn inspiratie, de zee ik fiets supergraag langs het water.
goldenlion schreef:Ik ga volgende jaar vannuit Noordwijk naar Duinkerken lekker heerlijk langs de kust fietsen. En wat is mijn inspiratie, de zee ik fiets supergraag langs het water.
Leuk! Zwaai maar even als je langs Katwijk komt;)!
Als je in Katwijk een keer een zwarte Travelmaster 2.8 tegenkomt met rode Rholoff en riem en zwarte Vaude tassen it's me. :D
Mijn inspiratie is dat ik weer volledig kan werken... 8)
goldenlion schreef:Als je in Katwijk een keer een zwarte Travelmaster 2.8 tegenkomt met rode Rholoff en riem en zwarte Vaude tassen it's me. :D
En als jij er een 2.6 tegenkomt met rode tassen en een kinderkar: probably me;)!
nobbiomatic schreef:Mijn inspiratie is dat ik weer volledig kan werken... 8)
Mooi zo Nobbio!
volgend jaar ga ik het rondje van nederland rijden
Mijn inspiratie voor 2015? Die haal ik uit de afgelopen 13 maanden fietsen!
Van Mongolië over de Himalaya door Tibet, China, Laos, Cambodja, Thailand, Oman, Iran, Armenië, Oezbekistan, Tajikistan en Kirgizstan. Maar dan wel iets korter in 2015 :wink:

Video's 13 maanden fietsen
Hopelijk zowel Rome als Parijs, beide de Benjaminse route.
Leuk hoor! De ene houdt het simpel, een ander pakt groots uit! Ik blijf aan de simpele kant, komend jaar!
nog even en mijn popcorn is over datum :wink:
Mijn succesvolle eerste solotocht naar Parijs is voor mij voldoende inspiratie voor de volgende rit. De kans is groot dat het de Limes-route naar/tot Wenen gaat worden.
Mijn vrouw treedt er begin oktober met haar koor op, en het lijkt me leuk daar op de fiets naar toe te gaan.
Ik haal mijn inspiratie uit het tijdschrift voor fietsreizigers De Wereldfietser
en ........tig prachtige verhalen op/via dit forum en internet.
Ik barst van de plannen en ideeën maar het loopt altijd anders en het is soms moeilijk kiezen. Eenmaal gekozen sluit voor dat moment, hoe vervelend ook, alle andere plannen uit. Maar niet getreurd: nieuwe rondes nieuwe kansen.
Op naar de volgende.
Ik ga komend jaar voor mijn eerste tocht! Eerst in het voorjaar lekker wat kleine rondjes zoals rond het IJsselmeer en dergelijke om alles te testen en dan in de zomer naar Noorwegen. Mijn inspiratie haal ik vooral uit bladen en het internet (en voor het fietsen zelf de gedachte aan mijn oom)
Lennart, ergens op het forum heb ik een leuke route gepost over een rondje IJsselmeer, en dan oversteken met de boot. Was hartstikke leuk, 4 dagen fietsen, beetje kamperen enzo! Mooi oefenrondje!
Mijn inspiratie komt bij Luddo vandaan: http://luddo.freehostia.com/Balkan/Balkan2010.htm

Mijn variant wordt van Zagreb naar Dubrovnik fietsen.
Na de "Groeneweg" in 2011 en 2013 en een hartinfarct dit jaar ga ik in 2015 samen met een fietsvriend uit Schotland vanuit IJmuiden via de Afsluitdijk naar Limburg fietsen.

Samen met iemand, die natuur met de paplepel binnen kreeg, meerdere Nederlandse natuurgebieden ontdekken, genieten van de rust op de fiets en vertrouwen opbouwen voor nog jarenlang fietsreizen.
Mijn inspiratie voor 2015 is doorgaan op de ingeslagen weg.....met gestelde doelen

In 2013 ben ik begonnen met trainen op de fiets. Door auto ongeluk en hart operatie was mijn conditie weggezakt in een diep dal. Het begin bestond uit rondjes van 5 km, meer kon ik niet. Het trainen kostte veel tijd maar begon vruchten af te werpen.

In 2014 fietste ik in het voorjaar naar Denemarken, voor het eerst alleen met een klein tentje, in de zomer fietste ik in de Vogezen, en in het najaar grotere rondjes Nederland. Hoogtepunten: 110 km op een dag, 190 km in 2 dagen, bergen in de Vogezen bedwingen, afdalen met 64 km/u, gemiddelde per uur zien stijgen van 11 km/u naar 23 km/u, die gemiddelden steeds langer vasthouden....... maar ik ben er nog niet.

In 2015 wil ik mijn conditie nog verder verbeteren. Buiten mijn rondjes rondom woonplaats en verder heb ik de volgende doelen op het oog: De North Sea Cycle Route wil ik gaan oppakken in delen ( als mantelzorger kan ik nog geen 60 dagen van huis ). Wederom in het voorjaar de gehele kust van Jutland en Funen, in de zomer wordt het weer Frankrijk (afhankelijk waar de schilderende dames naar toe willen, maar ik zou het Franse deel van Langs de Frontlijn wel willen doen en in het najaar het Nl deel van de NSCR.

(En ik hoop in 2016 o.a. op het zweedse en noorse deel van de NSCR)
Minimaal 6000 km met baan, minimaal 10 000 km zonder baan.