CycleVision

Terug van weekendje CycleVision bij Venray. Nader kennisgemaakt met de wondere wereld die ligfiets heet. Ligfietsen altijd al fascinerend gevonden. Toch altijd goede redenen gehad om te kiezen voor een traditionele fiets (ja, die zij er :wink: ). Ik voelde me wel een vreemde eend in de bijt. Gelukkig is Wim altijd overal en dus ook in Venray van de partij. Zijn er nog meer WF-ers geweest?
Meest bijzondere was de 3- uursrace waarbij mannen, vrouwen, sigaren, roeifietsen, tandems...in allerlei snelheden hun rondjes reden.
Tikkie treurig was wielercafe met Peter Winnen, Rob Harmeling en nog wat sterren van vroeger die discussieerden over de wielersport, doping, de tour. En dat voor een publiek van 3 man en een paardenkop. Sorry Peter, dat je dit moet doen na 2 keer als eerste boven op alpe d' Huez. :(
Tja ze hadden mij gevraagd in Venray wat te vertellen over fietsvakanties, maar daar was niet veel belangstelling voor. Ik had de indruk dat veel sigaarfietsers die dingen toch vooral gebruiken om door de polder naar hun werk te racen. Maar wat ging dat hard op die racebaan....
Het was de bedoeling dat het evenement een breder publiek dan alleen ligfietsers zou trekken, maar dat kwam niet helemaal uit de verf. Ik zou me kunnen voorstellen dat samenwerking met de wereldfietser wel tot een breder regionaal evenement kan leiden.
Wim schreef: Ik zou me kunnen voorstellen dat samenwerking met de wereldfietser wel tot een breder regionaal evenement kan leiden.
Inderdaad. Ik zie wel wat in een combinatie van Cyclevision en de Wereldfietserbeurs.
+1