Naar de Pyreneeën en terug

Afbeelding

Afgelopen zomer ben ik naar Zuid Frankrijk en weer terug gefietst. Heb daarbij de Normandië-route, de Jacobs-route en Langs Oude Wegen-route gebruikt.

Een fotoverslag van deze 3800 km lange tocht kun je hier bekijken:

http://atelier.kw.nl/~gerard/fotos/inde ... verzicht=1

groet, Gerard
Dat lijkt mij ook wel een leuk ritje. Jammer eigenlijk dat je niet een google maps kaartje hebt gemaakt hoe de route precies liep in zijn geheel.

Wel een compleet verslag!
Inspirerend hoor. Zo'n kaartje van het geheel zocht ik inderdaad ook, al kun je daarvoor natuurlijk ook op het fietsweb van de Europafietsers kijken.
Wim
klopt, maar een bietje overzicht zegt ook veel.
Ik zit net hier te kijken: http://maps.google.com/support/bin/stat ... wer=144347

Als ik tijd heb zal ik eens uitvogelen hoe dat werkt en er dan een kaartje bijzetten. Een overzicht zou inderdaad wel mooi zijn.
Gerard de Boer schreef:Ik zit net hier te kijken: http://maps.google.com/support/bin/stat ... wer=144347

Als ik tijd heb zal ik eens uitvogelen hoe dat werkt en er dan een kaartje bijzetten. Een overzicht zou inderdaad wel mooi zijn.
Als je het simple houd is het zo klaar hoor, het stelt allemaal niet zo veel voor :wink:

b.v. deze
Het is makkelijker om je route op sites als bijv http://bikemap.net uit te zetten dan met google zelf (lijntjes tekenen in my maps is behoorlijk dramatisch) Bij bikemap.net krijg je kaartje met daaronder een link die je zo in je website kunt opnemen, evt kan je de grootte van het kaartje aanpassen: http://www.bikemap.net/route/680738/customize_widget
Super leuke site. Mooi opgezet!
Bedankt voor alle opmerkingen. Ik heb bij het overzicht een google-map gezet met alleen de startpunten. Lijntjes ga ik er niet tussenzetten, dat is te veel werk en is ook niet zo nodig. Het zijn immers gekende route's.