Telefoonhouder voor op (klickfix) stuurtashouder

Op vakantie zag ik een fiets staan met een telefoonhouder die op de stuurtashouder zat:
houder.png
houder.png (335.84 KiB) 2905 keer bekeken
Dat leek me nou handig (als ie tenminste ook op een Ortlieb stuurtashouder past, en je telefoon niet zover over je stuurtas uitsteekt dat die niet meer open kan zonder dat je je telefoon weg moet halen...). Ik heb zitten googlen, maar kan zoiets nergens vinden...

Kent iemand deze houder?
Het lijkt op de Klickfix Multiclip Plus: https://klickfix.com/produkte/detail?tx ... 7388f2baa1 waar de adapter voor het mobieltje weer op zit.
Dit is een uitbreiding voor de Klickfix stuurtashouder. Of dit op een Ortlieb stuurtashouder past weet ik niet, lijkt mij sterk, maar op een Klickfix stuurtashouder past wel een Ortlieb stuurtas.
De klickfix houder van Rixen und Kaul is compatibel met Ortlieb. Ze worden ook onder de naam Cordo verkocht. Mijn vrouw heeft de cc 101 houder omdat haar verstelbare stuur niet samen gaat met de normale Ortlieb houder. Groeten Maarten
Klickfix Multiclip snap ik, maar deze adapter voor mobieltje ken ik niet, weet iemand waar dat te krijgen is?
Het ziet er uit als een garmin mount, voor de wat meer prestatie gerichte GPS'en, overigens maken meerdere merken hier tegenwoordig gebruik van, blijft i.i.g beter zitten dan de mount voor een Etrex, die blijven bij mij er in rammelen na wat vaker gebruik.
Garmin kwartslag mounts icm plakadapters op hard plastic telefoonhoesjes zijn voor een paar euro te koop bij Ali B.
Bevalt me prima, ik gebruik die van het merk Fourier, die hebben als voordeel dat ze naast een plakstrip ook dmv 5 schroeven vastgezet kunnen worden aan het hoesje.
Afbeelding
https://www.fouriers-bike.com/en/COMPON ... TER-MOUNT/
Zitten die hele kleine schroefjes er ook bij? En ik ben op zoek naar de andere kant, om te monteren op de Klickfix adapter. Die kan ik bij Ali niet vinden.
De schroefjes zijn inbegrepen. Wb de stuurhouders, die zijn overal te koop, maar let op bij Ali, goedkoop=duurkoop, ik heb er een van "sram" voor een paar euro maar die is erg slecht, de adapter heeft teveel speling.
Bert van Sprang schreef:
zo 20 sep, 2020 11:47
Klickfix Multiclip snap ik, maar deze adapter voor mobieltje ken ik niet, weet iemand waar dat te krijgen is?
Het is geen adapter voor een mobieltje, het is een Garmin mount, deze worden bijgeleverd bij de Garmin Edge modellen. Je kan ze ook los kopen.

https://www.mantel.com/garmin-edge-stuu ... XwQAvD_BwE

Als je dan vervolgens dat ding koopt wat je op je telefoon kunt plakken, dan ben je helemaal ingespannen.