Pannenset gezin van 5

We hebben het kleine tefal pannensetje en dit beviel altijd goed. Ondertussen zijn we met zijn 5-en en is de tefalset te klein. We hebben genoeg aan een koekenpan en een kookpan. Wat kunnen jullie aanraden?

We hebben 2 branders van msr, ik geloof de whisperlite.
Als je goede pannen zoekt, met een goede warmteverdeling tegen aanbranden en ook nog brandstof wens te besparen, kom je uit bij de serie van Primus Eta Power of Optimus Terra HE. Ik heb een Eta Power pot 1.2 van Primus. Die maat zie ik niet meer los te koop.

http://www.outdorado.com/Primus_EtaPower_Pan.jsp

http://www.outdorado.com/Optimus_Terra_HE_pannenset.jsp

Piet.
hallo,

Wij kamperen ook met z'n vijven (zomers vaak uitgebreid tot tien wat qua eten koken weer een extra dimensie met zich mee brengt) en gebruiken één brander (een twintig jaar oude Whisperlite) en de grote pannenset van Tefal aangevuld met een goedkope wok. Hiermee kan ik een flinke variëteit aan eten produceren, waarbij een slaapzak dienst doet als hooikist.

Met z'n tienen hebben we twee branders tot onze beschikking, maar is het grootste probleem het klaarmaken van de basiskoolhydraten. De grootste pan die we hebben is eigenlijk te klein voor de enorme hoeveelheden pasta of rijst die worden verorberd. En naarmate de kinderen ouder worden zal dat alleen maar erger worden. Waarschijnlijk gaan we dit jaar al tegen de grens aanlopen van wat er nog in de pan past zonder kledderzooi te krijgen.

groet,

Jan
Wij hebben ook een zo'n Primus Etapower pan erbij genomen. Voor ons 5-en heb ik dan voldoende capaciteit. En water kookt heel snel door z'n speciale onderkant.