Icetoolz veloclub pomp ervaringen?

Hallo,
Ik “ moet “ een nieuwe pomp kopen, nu is de topeak morph road zo te lezen de heilige graal onder de pompen, maar deze zijn overal uitverkocht…verwachte levertijd is hopelijk half juni….ik zou daar best op kunnen wachten ( maar met de onderdelenschaarste is niks zeker qua levertijden )…

Nu kwam ik op de site van een welbekende fietsenzaak in Amsterdam de Icetoolz veloclub tegen, op dit forum kan ik er niks over vinden, maar wellicht zijn er wel gebruikers ervaringen…

Ik hoor het graag, dan wordt mijn keuze misschien makkelijker of het wachten wordt of ik deze aanschaf..

Dank.
Gr ej
Dit is al jaren mijn favoriet voor op fietsvakantie:
https://www.lezynestore.nl/lezynevoetpo ... -2098.html
Het is een ergonomische en krachtige pomp. Niet de kleinste, maar wel fijn. Zeer geschikt als je op fietsvakantie de ene dag op asfalt rijdt, en de andere (slecht) onverhard en dus wilt variëren in druk.

Voor tripjes waar ik alleen bij een lekke band hoef te pompen neem ik deze mee:
https://www.lezynestore.nl/handpompen-h ... -8545.html
Deze is minder ergonomisch, maar doet zijn werk en is lekker compact.

Beide pompen hebben een slangetje dat je aan het ventiel schroeft, en een ABS waarmee je de druk van de slang af kan halen voor dat je 'm los schroeft (om te voorkomen dat het ventiel mee los draait).
https://www.lezynestore.nl/lezynefietsp ... -2111.html

De pompen zijn er in high pressure (HP) en high volume (HV) varianten.

Tot slot: ja, deze krengen zijn duur. Maar kwaliteit komt met een prijs. (Mijn Topeak Turbo Morph was trouwens ook niet goedkoop, en die begaf het.)
In de schuur heb ik de Lezyne Macro Floor Drive staan (voor de MTB gekocht, ) erg goede krachtige pomp, echter vind ik de gouden plug soms wat irritant aangezien er soms wat lucht ontsnapt bij het zwarte rubberen drukknopje omdat deze regelmatig blijft hangen, maar verder zeer tevreden.
Ik zal de minipompen even bekijken….
De pomp die door Willem werd aangeraden gekocht, de minipomp HV.
Dank voor advies.