http://www.tapatalk.com/

Ondersteund dit forum Taptalk?

http://www.tapatalk.com/faq.php

Mvgr,

Eric
phpBB 3.0.7-PL1 dus het zou theoretisch kunnen op dit moment. Echter is het idee om over te stappen op dezelfde techniek als de rest van de site om 1 geheel te vormen: Drupal.

Mocht er veel vraag naar zijn om dit te ondersteunen, dan kunnen we het wellicht (mits niet teveel werk) bewerkstelligen.
Ik heb het eerlijk gezegd liever niet. Ik krijg op fora die het wel geïmplementeerd hebben constant popups of ik Tapatalk niet wil kopen. Zonder die popup is het natuurlijk geen probleem.
Ik heb ook een aantal forums die ik heb opgezet met phpBB en op allen heb ik tapatalk opgezet. Ik krijg er nooit popups van of dergelijke hoor. Werkt prima (gratis).
huuub schreef:Ik heb ook een aantal forums die ik heb opgezet met phpBB en op allen heb ik tapatalk opgezet. Ik krijg er nooit popups van of dergelijke hoor. Werkt prima (gratis).
Als je taptalk geinstalleerd hebt krijg je geen popups. Tot die tijd krijg je deze popups wel op je mobiele telefoon/device als je daarop het forum leest.
Doe maar tapatalk.
Doe maar geen pop-ups.
k_a_r_e_l schreef:Doe maar tapatalk.
+1
Doe mij ook maar Tapatalk.
Doe maar een responsive design :-)

(Van site, forum en wiki!)
eindgebruiker schreef:Doe maar een responsive design :-)

(Van site, forum en wiki!)
Dat lijkt mij twee en een half jaar later, anno 2014 ook een betere optie dan een lapmiddel als Taptalk.
Graag Tapatalk. Het is maar een kwartiertje werk (https://tapatalk.com/activate_tapatalk.php?plugin=phpbb). Het responsive maken van het forum kost veel meer tijd en staat volgens mij alweer een aardig tijdje stil.
gerritdevries schreef:Graag Tapatalk. Het is maar een kwartiertje werk (https://tapatalk.com/activate_tapatalk.php?plugin=phpbb). Het responsive maken van het forum kost veel meer tijd en staat volgens mij alweer een aardig tijdje stil.
https://tapatalk.com/faq.phpVoor meer info. Wat is er uiteindelijk gedaan met de suggesties in Responsive theme ?
Eric op de Fiets schreef:Wat is er uiteindelijk gedaan met de suggesties in Responsive theme ?
TS Jarno is daarmee aan de slag gegaan (https://github.com/callmelocalhost/wereldBoot) en zo te zien ligt dat al een paar maanden stil. Het is natuurlijk liefdewerk oud papier en je moet er maar tijd voor hebben.
Overigens is Tapatalk geen lapmiddel en heel iets anders dan responsive design. Tapatalk is een echte app voor je smartphone; responsive design zorgt er alleen maar voor dat de lay-out van een website kan schalen/veranderen.
Blijkbaar werkt dat responsive design dan wel heer erg goed, net alsof het een app is. Ik herken met mijn telefoon namelijk niets van de genoemde nadelen van het forum. In- en uitzoomen gaat feilloos en inloggen is supersimpel. Ik heb dus werkelijk geen enkele behoefte aan een dergelijke app, zeker niet als dat standaard gepaard gaat met popups. (Het is maar de vraag of diegene die het zou gaan implementeren/installeren, ook de popups wegprogrammeert/instelt...)
Ja, je kunt ook bv nu.nl bekijken in de browser op je telefoon, inclusief scrollen en zoomen, of de nu.nl app gebruiken. Ik vind zelf de app dan een stuk handiger.
Graag tapatalk.
Inderdaad, ik ben er ooit eens mee aan de slag gegaan en is van mijn activiteitenlijst 'gevallen'. Er is wel werk gedaan (http://www.wereldfietser.nl/phpbb/index.php?style=7), maar absoluut niet klaar. Aangezien er nu wordt gewerkt aan een nieuwe site, verwacht ik niet dat ik er veel tijd aan zal besteden. Sorry.
Staat onder hoofdstuk 3.2.5 in het pve voor de nieuwe website genoemd.
Zijn er op het gebied van Tapatalk ondersteuning van het forum nog ontwikkelingen gaande? Helaas ben ik zelf niet deskundig maar volgens zeggen zou het maar weinig werk zijn om dit in te stellen.

Tapatalk zou het bekijken van dit forum op je mobiel oneindig veel plezieriger maken.