Forwarding wereldfietser.nl/phpbb naar forum kapot

Sinds gisteren (4 oktober 2021) is de forwarding wereldfietser.nl/phpbb naar forum.wereldfietser.nl kapot. Daarmee zijn oude linkjes gebroken.
Marc v G schreef:
di 05 okt, 2021 16:01
Sinds gisteren (4 oktober 2021) is de forwarding wereldfietser.nl/phpbb naar forum.wereldfietser.nl kapot. Daarmee zijn oude linkjes gebroken.
De vraag is of iemand dit leest. Je kunt beter het contactformulier gebruiken, Marc.
Zelfde ervaring als TS...
Melden via contactformulier? Zie dat nergens....
https://forum.wereldfietser.nl/ Werkt wel en ziet er ook netjes uit.

Deze kan ook. search.php?search_id=active_topics
Eric op de Fiets schreef:
di 05 okt, 2021 23:40
https://forum.wereldfietser.nl/ Werkt wel en ziet er ook netjes uit.

Deze kan ook. search.php?search_id=active_topics
'k Denk dat het vooral gaat om links gaat die van andere sites naar het forum verwijzen.

Als die eerst nog doorgestuurd werden naar het nieuwe adres maar nu niet meer, dan is dat wel jammer.
Jurr schreef:
wo 06 okt, 2021 08:12

'k Denk dat het vooral gaat om links gaat die van andere sites naar het forum verwijzen.
Dat, maar ook oudere posts waarin verwezen wordt naar een andere discussie.
Sinds de Facebook (etc.) storing van vorige week, ben ik de doorlink verbinding vanuit Google van het Forum ook kwijt. :(
In Google Chrome's homepage, staan zes of 8 'links', om direct in een website te komen. Nieuws, email en o.a. wereldfietser.nl
Sinds 1 week is 'wereldfietser' onvindbaar, met de mededeling '404 not found'. Als ik de URL , het 'adres' ,'forum.wereldfietser.nl' kopieer en plak in 'adresbalk' , gebeurt hetzelfde, weer '404 not found'; terwijl als ik in adresbalk 'forum.wereldfietser.nl' intyp, kom ik wel in de website...heel verbazend en irritant. Heb Google gewist en opnieuw geinstalleerd, maar dat helpt niet. Ik werk met Apple op een Mac. Op m'n iPad of iPhone , niets aan de hand, alles werkt gewoon. Klacht is dan ook alleen over 'forwarding wereldfietser.nl/phpbb' naar forum, op vaste Mac.
Herkent iemand dit en nog liever, heeft iemand een oplossing voor deze vreemde kwaal.... :)
Benieuwd en bij voorbaat dank voor meedenken!
Gr. Rickie
Correctie op vorige mail: probleem bestaat ook op iPad en iPhone…
De forward lijkt weer te werken.
De link https://www.wereldfietser.nl/phpbb/view ... =10&t=3545 (uit een topic Boekenlijst van vorig jaar) werkt niet, maar als ik er handmatig viewtopic.php?f=10&t=3545 van maak doet-ie het wel.
Of hebben we het over iets anders?
Duidelijk iets dat bij het beheer van de site fout gaat.
Oh nu zie ik het:

https://www.wereldfietser.nl/phpbb/ werkt wel.
https://www.wereldfietser.nl/phpbb/viewtopic.php?f=10&t=3545 werkt niet.

Er is dus nog niets gerepareerd.
Probleem opgelost.
Juiste en werkende adres in nieuw tabblad ingetypt, gekopieerd en in de snelkoppeling in de Google-pagina 'geplakt'.
Nu weer makkelijk en snel inloggen! Dank voor meedenken! :D
Ricky
rickie schreef:
di 12 okt, 2021 10:12
Probleem opgelost.
Juiste en werkende adres in nieuw tabblad ingetypt, gekopieerd en in de snelkoppeling in de Google-pagina 'geplakt'.
Nu weer makkelijk en snel inloggen! Dank voor meedenken! :D
Ricky
Ik vind het heel fijn voor je Ricky dat het voor jou weer werkt. Maar het probleem waar de TS het over heeft is absoluut niet opgelost. Een link als https://www.wereldfietser.nl/phpbb/view ... =10&t=3545 is nog steeds stuk.