Tips route Thailand Kamphaeng Phet naar Kachanaburi

Hallo!
Wij zijn in Thailand aan het fietsen (zitten nu nog bij de Mekong in Sangkhom) en zijn van plan via Kamphaeng Phet naar Kachanaburi te fietsen.
Heeft iemand ervaring met deze route? Hoe is het traject? Aanrader? Hoe het best te fietsen? Tips voor mooie wegen en leuke accomodatie zijn meer dan welkom!
Verder hebben we het plan opgevat om onze fietsbenen nog 2 dagen bij te kleuren aan het strand aan het einde van onze 2-maanden durende trip, dus we willen wellicht doorfietsen van Kachanaburi naar de kust, bijv. Hua Hin.
Ook tips over dit stuk (en over paradijslijke stranden in de buurt ;-) zijn welkom!
Heel erg bedankt,
Floor en Thekla
hoi,

Ik heb daar in de buurt gefietst. Het is eigenlijk heel eenvoudig. Kijk op de website van de thaise National Parks en rijg deze aan elkaar vast. Er zijn er daar vier of vijf. Je kunt meestal in zo'n national park slapen, dat staat allemaal op die website. Als je een tent bij je hebt kun je ook kamperen! Bij sommige parken kun je een tent en dekens huren. Meestal is er ook wel een restaurant.

veel plezier,

Sjirk
Van Kamphaeng Phet eerst naar Nakhon Sawan fietsen over de 1084. Dan de 3319 naar Nong Chang en daarna de 333 naar Ban Rai. Dat is allemaal over goede rustige asfaltwegen.
Dank!
We hebben inmiddels een goede kaart gescoord en gaan die kant op :-)