Route Denemarken-Zweden

Deze zomer willen wij met de trein richting Flensburg.
Vanaf daar willen wij de westkustroute van Rudbol naar Skagen fietsen.

Nu leek het ons leuk om vanaf Frederikshaven naar Gotenborg te varen en vanaf daar weer terug te fietsen naar Kopenhagen, en vanaf daar weer de trein terug naar huis.
Nu is onze vraag of van het Zweedse deel van de route een bestaande fietsroute is en of mensen hier ervaring mee hebben?
Daarnaast zijn wij opzoek naar boekjes/kaarten hiervan.
Iemand tips/ervaringen?
eurovelo 7 loopt daar gedeeltelijk. En er is een kettler route (http://kettler-verlag.de/schweden.htm). Maar of je die nodig hebt? Je moet gewoon de kust volgen :).
Kijk eens op http://www.biroto.eu/en, het kan zijn dat je een account aan moet maken, maar hier zijn heel veel tracks van fietsroutes in europa te vinden.
Vorig jaar ben ik van Kopenhagen naar Gotenburg gefietst (andere kant op). Reisverslag met route, video en foto's

Er loopt een fietsroute langs de kust (Noordzeeroute/Eurovelo 7), maar er zijn ook fietsroutes door het binnenland. Het binnenland was naar mijn mening vele malen interessanter, waarbij de kust eentoning en toeristisch is (en daamee bedoel ik geen fietstoeristen maar stadsvolk met vakantiehuisjes aan zee en megacampings met campers en caravans).

Meer informatie over fietsroutes kun je vinden op de website van Halland Tourist information: http://www.halland.se/en/visit/cycling-Halland (brochure met kaart kun je downloaden als PDF of gratis bestellen)

De routes zijn bewegwijzerd, maar soms is het makkelijk een bordje te missen. De gratis kaarten zijn een goede referentie maar bevatten niet alle details, een goede papieren kaart en/of digitale kaart is wel aan te raden.
In DK kan je ook overwegen een deel binnenland te nemen via de Haervejen (heerweg/pelgrimsroute).
Goedendag allemaal,

Ik ben hier nieuw en dit is misschien niet de juiste weg voor mijn vraag..

Ik zoek de brochure NSCR, Noordzeeroute, die alleen nog te downloaden is. Ik zou de brochure graag
willen kopen. Is er nog iemand die deze brochure toevallig heeft liggen..?

met hartelijke fietsgroet,

Jos