Camping gezocht omgeving Moers

Deze zomer fietsen wij de Rijn route. Momenteel ben ik de dag afstanden aan het bepalen en de campings aan het opzoeken.
In de omgeving van Moers / Duisburg zoek ik een camping, bij voorkeur aan de Rijn.

Is er iemand die daar een camping weet?

Wij volgen de linkeroever van de Rijn.

In de buurt van Neukirchen-Vluyen heb ik een camping gevonden, die ligt echter te ver van de route af. Onze dag afstand is nu 62 km wat al de max is voor ons.
Bij Krefeld: https://www.google.nl/maps/search/campi ... ,13z?hl=nl
Wel in de rook van Airport Dusseldorf.
Verder zou ik eens zoeken bij "Kanuverein", zij bieden vaak overnachtingsmogelijkheden aan voor kanoërs en wellicht ook voor fietsers. Bijvoorbeeld deze:http://kchg.de/Hauptframe.html
Je kan ook zelf kijken via kaartmateriaal als je hier een kijkje neemt:
http://www.archiescampings.eu/
Deze persoon heeft een erg complete database en er schijnt ook een app voor de telefoon te zijn, maar die ken ik persoonlijk nog niet omdat ik altijd via Mapsource/Basecamp en mijn garmin werk. Als je de info in google earth laad zie je in ieder geval de ligging en de telefoonnummers en naam van de camping.
Even gegoogeld op campings in de buurt van Moers:

http://www.camping-eldorado.de/ in Kamp Lintfort

Deze zit het meest in de buurt van Moers.
of deze http://www.grav-insel.com/erholungszentrum-gravinsel/ al is dat weer een stuk voor Moers en wellicht aan de andere kant van de Rijn. Misschien moet je je die opgelegde beperking er af halen, 62km is nu niet echt veel op een dag in dit voornamelijk vlakke terrein (tenzij je natuurlijk wind tegen hebt).
Bedankt voor jullie reacties en bruikbare tips.

@Peter, 62km is idd niet veel niet wetende hoe mijn gezinssamenstelling is. Wij zijn met zijn 6-en, 2 volwassenen en 4 kinderen in de leeftijd van 10 tot en met 4. De oudste drie (10, 9 en 7) fietsen alles zelf. Met die wetenschap is 62km de max voor ons... :wink: