Thema oproep: werken onderweg

Hallo,
Werken onderweg is het thema van tijdschrift De Wereldfietser, nummer 1 2019.
Hiervoor zijn we nog op zoek naar verhalen!

Voor de meesten van ons betekent een fietsreis een onderbreking van het werk. Maar werk kan ook de aanleiding zijn of deel uitmaken van de reis. Heb jij lokaal werk gezocht om met de opbrengsten je fietsreis te verlengen? Heb je je fietsreis aan een vrijwilligersproject gekoppeld? Doe je freelance opdrachten op je laptop onderweg en weten je opdrachtgevers niet eens dat je op reis bent? Of verdien je juist geld met verslagen over die reis, ‘s avonds vanuit je tent?

We verwelkomen je verhaal en foto’s graag voor 12 november op redactie@tijdschriftwereldfietser.nl.
Ik denk dat er iets niet goed is gegaan: op 17 oktober een bericht plaatsen waarop voor 12 oktober moet worden gereageerd.
Leuk onderwerp. Ben benieuwd naar de verhalen. Wellicht hebben sommigen de hele reis kunnen bekostigen. En hoe gaat de interactie tussen werk en reis. Of vult het juist veel aan? Mooi initiatief.
Dank Arno, Het moet inderdaad 12 november zijn.
Marco, we hebben helaas geen inzendingen op de oproep in het tijdschrift gekregen. Wellicht moeten we het thema doorschuiven. Tips en suggesties zijn van harte welkom.
Volgens mij heeft Manon Koningstein van The Non-Mad dit geregeld gedaan. Misschien kun je haar via haar website bereiken en is zij bereid er wat over te schrijven.
Mirjam Wouters werkte ook geregeld onderweg.