Op dit moment ondervinden wij problemen met ons beveiligingscertificaat. Het huidige beveiligingscertificaat is verlopen. Als gevolg daarvan krijg je in de meeste browsers een foutmelding dat je verbinding niet privé/veilig is.

Ondanks deze melding zijn er verder geen consequenties voor de veiligheid van jouw PC/laptop/mobiel, ons forum en voor de gegevens die tussen jou en het forum worden uitgewisseld.

Onze provider is, ondanks gemaakte afspraken, vergeten het certificaat te verlengen. Wij hebben ze gevraagd het certificaat z.s.m. te vernieuwen. Excuses voor de overlast.

Forum Wereldfietser - Registratie

Door het bezoeken van het forum van De Wereldfietser (hierna genoemd “wij”, “ons”, “onze”, “Forum Wereldfietser”, “https://forum.wereldfietser.nl”), ga je automatisch akkoord met de voorwaarden. Als je niet akkoord gaat met deze voorwaarden, bezoek of gebruik dit forum dan niet langer. We hebben het recht om de voorwaarden op ieder moment te wijzigen en zullen ons best doen om je hiervan tijdig op de hoogte te brengen, het is echter aan te raden om zelf de voorwaarden regelmatig te controleren op wijzigingen. Ga je niet akkoord met deze wijzigingen, maak dan niet langer gebruik van dit forum. Blijf je gebruik maken van het forum van De Wereldfietser, dan ga je automatisch akkoord met de wijzigingen en of toevoegingen.

Je verklaart geen berichten te plaatsen die indruisen tegen de voorwaarden. Het plaatsen van dergelijke berichten kan ertoe leiden dat je met onmiddellijke ingang en permanent wordt verbannen van dit forum. Tevens kan je provider worden ingelicht. De IP-adressen van alle berichten worden opgeslagen om deze voorwaarden te kunnen waarborgen. Je gaat er mee akkoord dat De Wereldfietser het recht heeft om ieder onderwerp te verwijderen, te wijzigen, te sluiten of te verplaatsen wanneer zij dit nodig acht. Als gebruiker ga je ermee akkoord, dat de informatie die je bij ons invoert wordt opgeslagen in een database. Hoewel deze informatie niet aan een derde partij zal worden verstrekt zónder je toestemming, kan De Wereldfietser niet verantwoordelijk worden gehouden voor een hackpoging die ertoe kan leiden dat de gegevens vrijkomen.