Als ik kijk naar de bus uit Tuoro (It) (daar heb ik wellicht belangstelling voor), dan zijn de reisdata en de prijzen hetzelfde, en bij zowel CycleTours als de FVW wordt deze trip aangeduid als Route/Bus 10. Ik denk dat het om dezelfde fysieke bus gaat. :-)
Als ik ook nog even een mug mag ziften: Grou-Jirnsum, of Grouw-Irnsum als je de voorkeur aan de Nederlandse spelling geeft.
Bij mij zag het er eerst hetzelfde uit als bij Carl, maar ik zag dat als je het vinkje bij "Hill shading" uitzet hij wel goed werkt.
Grandonneur schreef:
zo 23 jan, 2022 21:14

jij bent toch van de Drechtsteden?
Zeker, maar mijn fietsregio is groter, en met in Rotterdam wonende kinderen kom je nog eens ergens.
Echt een Rijnmonds plaatje ja. Ik was te laat. :-)
(Dat lag niet aan mijn glasvezelverbinding)
JanDeFietser heeft het goed. Ik zag ook op streetview dat de reling er anders uit zag, maar die opnames zijn een jaar of tien oud. Mijn foto is ruim een jaar geleden gemaakt.
Martin E. van Doornik schreef:
do 20 jan, 2022 22:20
Riviertje Berkel?
Nee, zo groot was mijn omweg niet.
Nee, het is geen stadswal. Ik heb me ondertussen gerealiseerd dat ik de komende dagen weinig tijd heb om dit te monitoren, dus ik zal wat plaatsbepaling doen. Ik kwam hier langs toen ik vanuit Dordt met een omweg naar een verjaardag fietste in Oud-Beijerland. Deze plek is ook op Streetview te vinden.
Ja, dit was direct herkennen voor mij. Het meeste werk zat nog de Streetview-link componeren.

De volgende. Misschien dat er te weinig herkenbaars op staat, maar ik probeer het eerst maar even zonder aanwijzingen,
P1000794sm.jpg
Hier kom ik geregeld langs als ik de Van Brienenoordbrug wil nemen of genomen heb, het is de Cornelis van Beverenbrug over de A16. Dat ie zo heet weet ik nog maar enkele minuten. :-)
als je ze van binnenuit isoleert worden de buitenmuren te vochtig en rotten de balkkoppen weg. Is dat zo? Ik heb een kopwoning uit 1913 met een blinde muur die grenst aan een smal gangetje dat toegang geeft tot mijn achtertuin. Spouwmuur is er niet, en isolatie aan de buitenkant maakt de gang te sm...
JanH schreef:
vr 07 jan, 2022 16:36
(of ze vragen erom om mij een goed gevoel te geven :? ).
De prullenbak op de hoek van de straat al eens gecheckt?
Dat 'watertje' heet de Doorbraak. Oei, heb ik tegen schenen geschopt? ;-) In mijn eerste reactie op je raadplaat had ik de naam al genoemd, dus het leek me stilistisch fraaier nu een andere omschrijving te gebruiken. Je moet me maar niet kwalijk nemen dat ik jullie Doorbraak in vergelijking met de ...
Ik stop er voor nu mee, Voor zover ik dat watertje met Streetview kon volgen heb ik dat volgens mij gedaan.
Je bedoelt dat het een van de andere zes sculpturen van Rinus Roelofs is? Want mijn linkje geeft wel een plek aan, maar niet de juiste begrijp ik.
Deze lijkt er wel op. Langs De Doorbraak.
Knap gevonden. Als Dordtenaar voelde ik mezelf min of meer buiten mededinging, maar ik zat wel te kijken hoe iemand die ter plaatse niet bekend is toch zou kunnen bepalen waar het is. Die Qbuzz-bus was me nog niet echt opgevallen. Maar hoe je dan, als je die bus herkent op deze plek uitkomt vind ik ...
Klinkt als een lokaal probleem. Cookies en/of cache van browser verwijderen c.q. leegmaken? Andere browser proberen?
Haverkoekjes, soms ook met krenten/rozijnen. Vaak ook een of meerdere bananen.
Op fietsvakantie studentenhaver of andere notige zaken, gedroogde abrikozen of vijgen etc.
Ah, net een halve minuut te laat.
De Rijnkilometeraanduiding gaf het weg, maar het duurde even voor ik 677 had gevonden.