Additionally, paste this code immediately after the opening tag: Forum Wereldfietser - Zoek
Bij drager heb je liever niet al te veel bochten voor de stevigheid. Wat Idworx er ook van vind, die stangetjes dienen er alleen voor je bagagedrager op zijn plaats te houden. Als je mtb een dwarsstangetje in de staande achtervork heeft, kan je die eventueel ook gebruiken, alles beter als van die l...
Niet alleen de hitte, maar ook volle campings
Ik zou ivm de hitte ook niet de voorkeur geven aan juli/augustus, maar waar baseer je de aanname op dat campings in juli en augustus vol zitten als je zelf in juni bent wezen fietsen?
Daar heeft Tubus dit op gevonden:
Dan vind ik deze veel mooier:
m-wave-racky-klem.jpg
Ik heb ook zo'n begrenzer op mijn fiets, maar ik ben er nog niet heel blij mee. Het begrenst namelijk het keren in kleine ruimtes en het fietsen van hele kleine bochtjes.
Er zijn nog altijd klachten over Flixbus: vooral met overstappen. Midden in de nacht moet je overstappen op een andere bus, maar er wordt een andere bus ingezet dan gepland. Deze bus heeft geen. fietsenrek Ondanks dat de bus onderin een zee van ruimte heeft, mag de fiets niet mee. Daar sta je dan o...
Omdat ook een elektra-motor een optimum heeft, waarbij de meeste kracht wordt geleverd bij een optimaal toerental, en er ook een meest efficient toerental is Dan zouden elektrische auto's ook een versnellingsbak moeten hebben. Volgens mij is het vooral om de fietser een beetje een aangename trapfre...
Inderdaad, met Flixbus gaat het prima. Voordeel: minder overstappen/kost geen drol. Nadeel: overstappen midden in de nacht en dan paar uur wachten. Mijn keuze zou inderdaad zijn Flixbus tot bv Essen en vandaar met de trein naar huis.
Bij een Ebike zou ik vooral kiezen voor duurzaamheid, zeker bij een middenmotor hebben tandwielen en cassette veel te leiden.
Op de bonnefooi van Nederland via Duitsland naar Oostenrijk kan prima, maar stel je in op een lange avontuurlijke dag. 1. grote kans dat de trein waar jij wilt al vol zit voor fietsers en Duitse conducteurs zijn een stuk strikter als de Nederlandse. 2. als je een trein mist is het niet zo dat er dan...
Ik kan in een (flix)bus prima slapen, behalve die keer dat er een nogal fors, niet prettig ruikend persoon naast me kwam zitten.
Er komen vast en zeker mensen alleen en voor de eerste keer. Het is altijd een mooie mix (vind ik) van oude bekenden en nieuwe gezichten. Door de gezamenlijke fietsinteresse mixt het vervolgens prima.
Let op dat je daarbij de plastic omhulling van de kabel niet beschadigd,
??
Ik zou de drager zonder tussenstuk aan de onderzijde zo laag mogelijk monteren en vervolgens de vaste stangetjes aan de voorzijde vervangen door verstelbare stangetjes van Tubus, deze zijn los te verkrijgen en anders heb ik nog wel wat liggen denk ik.
geïntegreerde bagagedrager
Wat deze geïntegreerde bagagedrager toevoegt is mij onduidelijk. Nu wordt er een niet-standaard bagagedrager op een niet-standaard bagagedrager gebout. De aan het frame gelaste geïntegreerde bagagedragers van Tout Terrain snap ik: mindergewicht en meer stijfheid.
Dat grammenwegen en 'ontspullen' is meer iets voor senioren die hun krachten voelen wegsmelten.
:D :D :D :D
650 gram voor een enkel dakstent zonder stokken en zonder grondzeil, is wel licht maar niet zo licht dat ik mijn Terra Nova Laser Competition van ruim 1 kilo meteen in wil wisselen.
veel te warm :D
1. plastic zak/geen zak ipv drybag: geen zak als hier je tent in gaat.
2. 2x broek en/of legging weglaten.
3. electronica en zelfzorg halveren.

In welke kleding fiets je?
1. Je komt altijd boven, wel is het natuurlijk zo dat meer totaalgewicht meer energie vraagt en je eerder zult moeten lopen. 2. 37.000 hm op 4.500 km is niet extreem veel. 3. Met veel moeite kan het misschien 10 kilo lichter. 4. Wellicht is het een optie om na een X-aantal dagen fietsen je overbodig...