Mag je niet meer op de ladder?
Ik dacht al toen ik hem in een andere post voorbij zag komen: Die komt vast binnenkort in de verkoop.
Het zou mij verbazen als het prijsverschil bij gebruik van dezelfde onderdelen inderdaad € 1.000 is. Dus misschien kan je hier de specificaties van je Santos en je Koga vermelden?
Tijdens vakanties prop ik hem in een compressiezak en deze trek ik daarna ook nog lekker aan zodat alle lucht eruit gaat. Het lijkt mij stug als vieze scheerlijnen afdrukken achterlaten en als dat zo is jammer dan. Thuis maak ik de tent altijd goed schoon (zonodig met de tuinsproeier), laat hem heel...
En de start van korte vluchten herpakt zich.
Had je iets anders verwacht? "Zelfs" de Wereldfietser is veelvlieger.
Toch maar even wat materiaal besteld nu het nog kan.
Hamsteren leidt tot nog veel meer schaarste!
Als je kiest voor de lichtste mat ga je toch geen pomp meenemen?
Inderdaad tent na thuiskomst goed drogen, maar onderweg gaat hij soms kletsnat in de zak. Alleen een probleem als het bij aankomst regent.
2021-04-24 11.56.03.1.jpg Zaterdagmorgen omstreeks 12:00 uur uit Pieterburen vertrokken en gisteren na ongeveer 500 km om ca 16:00 uur op de st. Pietersberg aangekomen. Qua fietsen en slapen ging het met de termperatuur prima. En ook ontbijten op de camping, koffie-to-go en avondeten geen probleem....
Ik ben 185 cm en ik had liever een kortere (163 cm) en taps toelopende gekocht. Helaas (toen) niet in assortiment. Nu is het lastig de mat op te blazen als ik al in de tent zit.
Ik was er al en hoewel ik bouwkundige ben, is mij het plafond niet negatief opgevallen :D . Volgens mij zegt dat genoeg over wat er verder te zien is. Bij de tandarts (die net zijn hele toko verbouwd had) heb ik die opmerking over het plafond wel ooit gemaakt.
Als ook de fietsindustrie verwacht dat de vraag hoog blijft, zullen ze de productie snel verhogen waarna er een overschot ontstaat en de prijzen weer dalen.
Wim,

ik had me ook gemeld voor een online workshop, maar om dat zonder enige professionele ondersteuning te doen leek me geen goed idee. Ik wens je veel succes.
'Vrienden op de fiets'
Leuik dat het bestaat, maar niet mijn ding.
Ik wil vanaf aanstaande zaterdag in 4 dagen van Groningen naar Maastricht fietsen en daarbij ongeveer het Fietserspad volgen. Circa 500 km, eventueel iets korter door stukken af te snijden of langer door iets meer de grens met Duitsland te volgen. Ik vind alleen fietsen prima, maar met meerderen bet...
Wij zijn in 2019 van Girona naar Saint Sebastian gefietst over een offroadroute waarvan de maker aangaf dat die ook met "normale" trekkingfietsen te fietsen zou moeten zijn. Dat was een uitdaging en als we het beu waren zijn we ook uitgeweken naar de harde weg. Het was wel erg mooi!
Als het meezit zijn we bijna van hem af.
Je moet vooral niet op zondagochtend om 10.00 uur willen gaan fietsen. Dat is een diepgewortelde traditie, waarschijnlijk als vervanging voor het vroegere kerkbezoek en dan voor het warme middageten thuis, wat moeder-de-vrouw inmiddels heeft gekookt. Ik vind mijn rondje op zondagmorgen ook wel lekk...
-maximale groepsgrote van racefietsers van 5 personen? ........ -helmplicht voor iedereen boven de 25km/u? (ja daar is ie toch nog :) )
En iedere 100 meter een oom agent? :D