Additionally, paste this code immediately after the opening tag: Forum Wereldfietser - Zoek
arnob schreef:Those were the days, toen die nachttrein naar Kopenhagen nog reed :evil:
Das inderdaad balen dat die trein niet meer rijd. Ik wil zelf vanaf Larvik gaan fietsen. Als iemand daar nog een idee voor heeft om daar te komen, dan hoor ik het graag! :lol:
Dreelien schreef:Schitterend blad. Complimenten voor de professionele uitstraling.
Ik sluit mij daar graag bij aan, heel fijn plaatjes kijken! :D
Bij Mastercard kan je een prepaid creditcard aanvragen. Op deze kaart kan je geld storten en daarmee betalen. Er zit geen krediet op dus iedereen kan deze kaart aanvragen. Het zou zo mooi zijn als zo'n prepaid kaart rechtstreeks gekoppeld zou kunnen zijn aan mijn gewone bankrekening. Maar dat lijkt...
Bij Mastercard kan je een prepaid creditcard aanvragen. Op deze kaart kan je geld storten en daarmee betalen. Er zit geen krediet op dus iedereen kan deze kaart aanvragen.
Een paar Amerikanen hebben een nieuw slot ontworpen!
Ik ben alleen in Duitsland Optimus/Primus tegen gekomen in een beverachtige (geen idee hoe het heette) winkel in Cuxhaven. Campinggaz was wat makkelijk te vinden (bij wat navragen bij o.a fietswinkels) bij bouwmarkten, meestal aan de rand van de stad. Je hebt van primus een gasbrander die zowel op c...
Ik gebruik zelf de Ortlieb bagagezak ps10 1.5L voor een doosje eieren, broodbeleg, flesje olijfolie e.d (ik heb drie zakjes) Zeg maar alles wat kan lekken :wink:

De rest gaat in mijn pannetje. Alleen mijn spork ligt los in de tas want die wil ik onderweg nog wel eens gebruiken!
VERKOCHT!
Handig en superlicht, 200gr, kampeerstoeltje. Je slaapmatje schuif je erin en dan heb je een comfortabele stoel met een goede ondersteuning voor je rug. Er past een matje van 51-53 cm breed in. Het gewicht is inclusief de foedraal, zonder foedraal weegt deze stoel 100 gr. minder dan de Trekker Chair...
Klein pompje en een bandenspanningsmeter. Beide zijn te gebruiken voor gewoon en frans ventiel. De bandenspanningsmeter meet tot max 11 bar. Ik wil er graag €15,-- voor.

Afbeelding
Nog steeds in de aanbieding!
http://i60.tinypic.com/3145j6f.jpg Hoofdlamp van Led Lenser. Het licht is van zwak tot sterk te regelen ook is het licht kleiner of groter maken. Het lampje is uitklapbaar zodat het ideaal te gebruiken is als leeslamp. Er gaan twee aaa batterijen in. Ik wil er graag €40,-- voor. Reacties graag via ...
Afbeelding

Deze regenbroek is Goretex en in maat 36. Dus superbeschermd tegen regen en wind.

De pasvorm is gemaakt voor vrouwen waardoor de broek heel erg prettig draagt.

Ik wil er graag €50,-- voor.

Reacties via graag via pb.
@ChristineOsman Ik heb jouw een pb gestuurd.
Afbeelding

De tassen zijn twee keer gebruikt en dus zo goed als nieuw!

Ik wil er graag €65,-- voor.

Reacties graag via pb.
Leuk al die blogs! Jammer dat ze de weg naar dit forum niet weten te vinden..
Wit schreef:
dijken63 schreef:Hoe doen alle werkende wereldfietsers dat met hun vrije dagen?
Een uur extra per dag werken buiten je contact. Niet voor geld maar voor tijd, levert een boel compensatie verlof op. :wink:
Of je gaat voor jezelf beginnen :lol:
Ik haal mijn sd kaart gewoon uit mijn camera en stop die in mijn laptop. En dan als backup in the cloud, Google+ of harde schijf. Ik zou niet met dvd of usb stick werken. Als je veel foto's maakt dan raak je snel het overzicht kwijt. Weet ik uit eigen ervaring :shock:
Bedankt voor de mooie beelden! Dat heb ik gemist de laatste tijd.
Sorry voor de late reactie (beetje druk) maar heel erg bedankt voor de tip Annita en Erik! Ik ga even kijken of dat wat voor mij is. En bedankt Erik uit Utrecht voor de uitnodiging. Deze maand kan ik helaas niet maar ik haak zeker een keertje aan.

Fijne zondag allemaal!