De afwerking lijkt inderdaad niet zo fraai. Dat gebeurt wel vaker, al ken ik dit precieze euvel niet. Kun je die draadjes niet afknippen, of steken ze dan nog naar binnen?
willem.m schreef:
zo 05 dec, 2021 20:44
Ik herinner me dat de thermometer in 2019 'slechts' één dag 40 graden aantikte.
Officieel inderddad. Maar het is geen geheim dat de officiële thermometer hier op een heuvel staat en dat het in het rivierdal duidelijk warmer is. Ik zal de gegevens morgen eens napluizen.
Twee gortdroge zomers met een aantal dagen boven 40 graden, vervolgens een overstroming en daarna herstelwerkzaamheden hebben daar inderdaad voor verandering gezorgd.
Het was niet moeilijk, ik wist het gewoon. Het is een onvermijdelijke plek waar veel Limburgers van beide oevers naar de andere oever gaan om te fietsen. Ik kom er het vaakst langs aan de andere kant. De volgende komt uit een ver analoog verleden. Ik weet zelf niet meer precies in welke plaats het w...
Veerpont Berg aan de Maas (bij Urmond), blik op de Belgische kant.
cyclos schreef:
zo 05 dec, 2021 09:10
Stronglight tandwiel upgrade. Een tandwiel 38 of 48 kost zo'n 22 euro (excl. verzendkosten).
Dat is 3x zo veel als de Shimano's waar ik 15.000 km mee doe, dus je moet flink wat van plan zijn.
Als ik het goed begrijp krijg je dan op een tactisch moment reclame voor iets wat je zelf hebt ingesteld. Zoals "U bent nu binnen 500 meter van een Häagen-Dazswinkel", of een Romeins aquaduct. Iets zegt me dat ik daar niet ook nog op de fiets zin in heb, reclame. Als ik in de buurt van een...
Ga je nu alle 1756 onderwerpen in dit subforum van dit commentaar voorzien?
Er zijn er - bij dezen - zelfs die zich zo vervelen dat ze er een opmerking van maken dat er zijn die op het plusje klikken op berichten van weer anderen die zeggen dat er mensen zijn zorg nodig hebben. Hoe dat komt? Het regent bij een temperatuur van vijf graden. Dan wil je toch niet fietsen? Ik we...
Alsof er iets mis mee zou zijn als een man ergens een voorkeur heeft voor een vrouw.
Van mij mogen alle bijdragen met toespelingen verwijderd, inclusief deze.
Komt Huub Stapel er volgende aflevering langs?
Goed gezocht en gevonden, inclusief de best wel verborgen streetview. Jij bent.
Nee, een fietsersbonder.
De jeugdherberg (check, dat klopt) daar is overigens ergens ruwweg halverwege toen en nu opgeheven.
Martin E. van Doornik schreef: Ik ben even naar zolder geweest
Soms ben je dichterbij dan je denkt.
Twee ervan zaten op een vorige foto in Esneux aan het bier. Eentje heeft een achternaam die suggereert dat zijn voorvaderen van de plaats van de foto van vandaag kwamen.
Poppink schreef:
vr 03 dec, 2021 16:09
Je ziet het profiel van de col zich voor je ontvouwen terwijl je naar boven gaat.
Je bedoelt "achter de volgende bocht is de top?" ... mooi niet dus.
Vos schreef:
vr 03 dec, 2021 16:11
Leon schreef: Dat zal wel op de Pont de Gard zijn.
En hoe had je dat gevonden?
Onze leraar Latijn heeft er ons op de middelbare school meerdere malen uitgebreid over verteld en met zelfgemaakte dia's laten zien. Later ben ik er ook zelf geweest, twee keer. Het was dus niet echt raden. :-)
Ik ben vandaag weer eens in de oude doos gedoken.
Afbeelding
Dat zal wel op de Pont de Gard zijn. https://www.google.com/maps/@43.947318,4.5350587,3a,88.1y,242.05h,86.81t/data=!3m8!1e1!3m6!1sAF1QipPMzYxDztWS50I9lUm9gWaox_twjnwzQxZk-2bm!2e10!3e11!6shttps:%2F%2Flh5.googleusercontent.com%2Fp%2FAF1QipPMzYxDztWS50I9lUm9gWaox_twjnwzQxZk-2bm%3Dw203-h100-k-no-pi-0-ya...
De tovenaar schreef:
vr 03 dec, 2021 13:48
Nee, brouter heeft diverse routerings opties (racefietser, recreatieve fietstoerist, mtb-er).
Dat weet ik ook wel, maar als ik een route op het scherm heb en ik kies voor een andere kaartlaag dan verspringt de route niet, ook geen klein beetje. Dat was volgens mij de vraag.
Maar binnen Brouter zijn toch wel alle routeringen hetzelfde? Garmin Cyclemap zit niet in (de online versie van) Brouter.