Laten we het maar op houden dat tolerantiegrenzen voor iedereen verschillend zijn. Ondertussen zit JanH te denken, Welk plaatje hij ons kan schenken: Een uit Schotland en anders de States? Of wordt de collectie reeds wat sleets? O nee, DaVinci is aan de beurt met een foto Dat wordt zoeken tussen Wee...
Ja foei. De kracht van raadpraatje is nou juist het visuele. Aanwijzingen zijn prima, maar liever niet in puzzelvorm. Bsm was extreem in zijn/haar gebrabbel waar je dan de clou uit moest halen om het volstrekt anonieme grasveld te raden. (En dan nog lukte het niet.) Hopelijk komt die tijd niet terug.
Poppink schreef: โ†‘
ma 28 nov, 2022 13:29
...Wellicht zou je op de achtergrond in het verlengde van het pad een N weg zien tussen km paaltjes 225,7 en 225,8

In de tekst zit een vingerwijzing verborgen naar de plaatsnaam.
Foei, deze raadpraat aka bsm. ๐Ÿค”
Jeetje zeg, dat is echt hors categorie in dit topic ๐Ÿ˜ฑ
@Fedor: Is dat bedacht om de Russische tanks tegen te houden?
Bij het zien van mais denk ik aan varkensboeren. Is het op de grens van Limburg en Belgiรซ (in de buurt van Weert)?
Hiermee blijft je zadel zeker op zijn plek. Dan hoef je je daar geen zorgen meer over te maken. ๐Ÿ‘
Offtopic?!

Dit is anders een prachtige ster voor in de (plastic) kerstboom ๐Ÿ˜…
Screenshot_20221126-110755.png
Jurr schreef: โ†‘
za 26 nov, 2022 10:50
Carl schreef: โ†‘
za 26 nov, 2022 10:33
Zelf koop ik mijn kerstboomornamentjes liever lokaal.
Zelf koop ik liever helemaal geen kerstboom ;)
Mijn boycot werd vorig jaar nog kil ontvangen, maar inmiddels is er brede consensus in het gezin: geen kerstboom meer. Kappen met kappen.
Van veel van de producten die we kopen weten we helaas niet goed waar deze (of onderdelen) vandaan komen. Dat geldt bijvoorbeeld ook voor elektronica, waar vaak grondstoffen uit China of Congo in zitten en waarvan we niet weten hoe die zijn gedolven en verwerkt. We hebben dus met zijn allen boter op...
Misschien kan Martin nog een poging wagen. Hij kent deze omgeving immers goed. En anders Poppink: hij heeft naar verluidt ook in Groningen gewoond en kan het artikel uit 1995 vast snel vinden.
Typisch een gadget dat je in de praktijk niet goed kunt gebruiken. Bij Ali stikt het van dat soort onzinproducten. Maar hier is de catch: koop iets en je gegevens belanden bij een Chinees bedrijf.
Aha, ironisch bedoeld. In dit geval doe je dan met de ironie afbreuk aan je inhoudelijke boodschap dat het een goede aanbieding zou zijn. Verwarrend...๐Ÿ˜‰๐Ÿค”๐Ÿ˜…

(Ik ben van de generatie die emoticons nodig heeft om op social media ironie te herkennen.)
Trouw? Dan heet dit tafereel vast 'Achter de betaalmuur'. ๐Ÿ˜‰ Bij 1995 denk ik aan hoog water. Maar dat was op vele plekken in Nederland in het stroomgebied van Maas en Rijn/Waal/IJssel. Nogal een zoekgebied, en ik vind het lastig om trefwoorden te bedenken. Heeft het met hoog water te maken? En heeft...
.
Prima om deze 'aanbieding' te delen. Maar van "voor weinig", "prima prijs" en "Sla je slag!?" krijg ik de kriebels. Het forum is geen reclamefolder. Bovendien is 3.750 euro voor veel mensen een enorm bedrag.
Wat kom jij toch op prachtige locaties, Leon! ๐Ÿ˜‰
Niet mee over ruwe bodem lopen met die sokken. Ik heb ze ook en ze slijten sneller dan ik gewend ben. En verder de eerder al gegeven tip om de sokken niet aan de motten te voeren.
In zowel 1926 als 1995 was er sprake van een zeer hoge waterstand van de Maas, ook bij Luik. Zou dat ermee te maken hebben?

Overigens is een temperatuurdisplay in een grafsteen of monument een briljant idee.