Additionally, paste this code immediately after the opening tag: Forum Wereldfietser - Zoek
Verwacht je dat deze foto zonder verdere aanwijzingen geraden wordt?
Offtopic: ... Naarmate de vraag groter wordt, zou een oplossing dichterbij moeten komen. Is een stijgende vraag naar transport van fietsaccu's per vliegtuig (en daarmee meer vliegende fietstoeristen) wenselijk? Verlaging van de drempel om een ebike in het vliegtuig mee te nemen kan een aanzuigende w...
... Andere mogelijkheid met een leuke 14% klim is via de Wurzenpas naar Krajnska Gora ... Er zit zelfs een stuk 18% in. Ik zou de Würzenpas zelf niet als 'leuk' beschouwen. Ik vond de vrij brede autoweg door het bos eerder een handige verbinding tussen twee mooie fietsgebieden. Slovenie 2000-007.jp...
Yes: alle items zijn verkocht!
(Ook zelfs de EVOC fietstas die ik in mei te koop heb gezet.)

Er kan een slotje op dit topic.
Ook zijn de forumregels niet meer zichtbaar:
Screenshot_20230529-204450.png
Ik gok Tirol.
Dit topic gaat over de vraag voor wie een ebike handig is.

Voor een vergelijking van diverse soorten e-aandrijving bestaat al een draadje:
phpbb/viewtopic.php?t=34669#start
Even googlen op "klickfix extender" en dan verschijnt een link naar bol.com. Maar dat zijn alleen de tussenstukjes (de extenders). Of bedoel je "stuurhouder" of "stuuradapter"? Als je daarop googelt, verschijnen er best veel resultaten die op jouw foto lijken.
Martin wint deze ronde met een verschil dat kleiner is dan de voorsprong van Roglič op Thomas in de einduitslag van de Giro.

Indien Jan een foto paraat heeft, dan geef ik Martin in overweging om Jan de beurt te geven zodat het spel verder kan gaan.
Dat lijkt een mooie plek!

Maar deze brug mag er ook wezen hoor: 😄
brugmetfietspad.jpg
Wie weet waar deze staat?
Hier? https://maps.app.goo.gl/QneFPMTWoYRyCQp47 Ik ben nooit in Marokko geweest, maar het tafereel ziet er Marokkaans uit. En de meeste mensen die naar Marokko gaan, bezoeken ook Marrakesh. Met enig geluk leverde de eerste zoekactie "mosque marrakech" in Google als eerste afbeelding de jui...
Als je dat object minder ver van de foto afsnijdt, kunnen we de locatie misschien ook zonder tekstuele aanwijzingen raden.
Twente? 🐄🐎
Zelf gebruikte ik voor het doel dat Poppink beschrijft de plastic tas, die ook dienst deed als boodschappentas, douchetas, wastas, zetel bij de tent, vloerkleed naast de binnentent, bescherming van dons bij lekkage, etc. Een soort Zwitsers zakmes dus. Opgerold stak ik die makkelijk weg in een fietst...
Dank voor het delen van deze info!

Ziet eruit als een compromisoplossing. Bij drukte, noodsituaties (!) en voor medepassagiers die slecht ter been zijn lijkt me deze opstelling niet ideaal. Maar het is beter dan niks.
Na het zetje van renel gaan zowel het bonuspunt als de beurt naar DaVinci! 👍
O scheisse, die kan ik me niet herinneren. Wat zal ik doen? De beurt aan jou (renel) geven of een nieuwe foto plaatsen?
renel schreef:
vr 26 mei, 2023 16:39
willem.m schreef:
vr 26 mei, 2023 14:33
Nieuwe opgave:
bootjes.jpg
Ik voorspel een reactie van DaVinci of Bert van Sprang met bonuspunt. :)
Heb jij soms voorkennis? 🫣
Jurr, ik ben het je eens dat on-topic blijven het beste is. Daarom begrijp ik ook niet het tendentieuze automobilist-bashen (expliciet dan wel subtiel) in een draadje dat over praktische info over treinkaartjes gaat.
Lukt het om het zeteltje makkelijk terug te stoppen in de fietstas als deze vol en strak is ingepakt? In mijn achtertassen zit de inhoud best wel compact en dicht op elkaar gepakt.