Klopt: in La Brigue, in een zijdal van het Royadal. Ze waren nog op veel plekken in het dal bezig wegen te herstellen. Jij mag de volgende foto plaatsen!
JanH schreef:
ma 03 okt, 2022 21:36
... Had deze foto al eerder willen plaatsen ... Nu ... heb ik veel meer foto's beschikbaar :) ...
Mooi zo, want die foto's uit de States zijn meestal wat prettiger om naar te kijken dan de zoveelste kerk in Europa. Alhoewel...

Nieuwe opgave:
foto.jpeg
Hiero: https://maps.app.goo.gl/JPhYUw5HY4moeDU9A Gezocht op "oregon bridge mountain" >> geen resultaat "idaho bridge mountain" >> bingo "... Time Zone Bridge ... Salmon River ... The bridge marks the dividing line between the Pacific and Mountain time zones in Idaho." h...
Empo schreef:
ma 03 okt, 2022 18:34
... Hoe ik dat wist van die roest weet ik niet meer. Het was toen november 2020. .... Ik stond echt paf, zo snel al. Na een week ofzo.
Misschien heb je in de pekel gefietst. 🧂🚴‍♂️
Welcome to the club, JaapG!
Ik las dat je ook een keer naar Santiago bent gegaan, via Pamplona, Burgos en Leon. Heb je de foto tijdens die reis genomen?

En nog een vraag: zien we in de verte het silhouet van een stad?
Mooi plaatje! Is deze plek in Spanje?

Je hebt op een website geschreven:

"We zullen de routes van Benjaminse volgen, eerst naar Barcelona (wat we trouwens links laten liggen), dan door naar Andalusië en vanaf Sevilla richting Lissabon."
Dank voor de uitleg Poppink. Wat je schrijft lijkt me logisch voor het doel.
In het Warandebos, om precies te zijn. Uiteraard reken ik dat helemaal goed. Jij mag de volgende zoekplaat uitkiezen, lindas!
Voor het maken van bewegende objecten die zich ver van de fotograaf bevinden neig ik toch meer de opzet van een camera met een goede telelens met voldoende bereik en beeldstabilisatie, die je dan in een tas doet (in een stuurtas of, zoals Leon doet, achterop de fiets). Wat is ook alweer de reden dat...
Da's goed. Volgende raadplaat:
watisdit.jpeg
Ik denk bij Berwick-upon-Tweed
Ergens hier in de buurt:
Albert Rd
https://maps.app.goo.gl/L4wpPvAcB7jX6qd16
Goed gevonden, JanH!

Ben je tijdens het zoeken nog leuke streetart tegengekomen?
Je hebt wat mij betreft gelijk, hoogframe. Een deel van het probleem is de neiging van consumenten om gemakkelijk, snel en goedkoop een groot scala aan producten te willen kopen. Een deel van het probleem is de neiging van bedrijven om consumenten te verleiden tot dit gedrag, en daarbij naar kostenm...
Leon schreef:
zo 02 okt, 2022 10:37
...Met dank aan Martin denk ik...
Nee, hij schreef niet iets wat ik zelf al kon zien.

Hierbij een nieuwe raadplaat:
PXL_20221001_112424440.jpg
Ten noorden van Westkapelle dan?
Ergens in de buurt van de K. de Vosweg
https://maps.app.goo.gl/JPvaS2fosx1tCqu1A

Herstel:
Hier dus: Krommeweg
https://maps.app.goo.gl/6qAdSnn5zy6FtL7J6

Zo, nu kan ik met een gerust hart gaan fietsen 🚴‍♂️
Het beeld doet me landschappelijk denken aan Texel, waar ik eerder een raadplaatje heb gezocht, maar de toren in de verte kan ik niet thuisbrengen.
Dank voor je uitgebreide review, Anja. Er gaat een wereld voor me open. Ik las wel eens over Pendix, maar had er nog nooit een gezien. Ik begrijp dat je over het algemeen, na veel uitproberen tussen jullie beiden, tevreden bent over de Pendix. Wel heb je enkele verbeterpunten voor het opladen. Koppe...
Ik snap de redenering. En toch constateer ik dat bij de twee fietsen met Magura HS33 remmen (2006 en 2012) en die ene fiets met HS11 remmen (2012) die ik zelf ken geen problemen zijn opgetreden met de hydraulische remmen, ondanks nul keer verversen en/of ontluchten. Afkloppen dus.
Waarom zou je de olie in de remleiding van een fiets preventief vervangen als je geen probleem ervaart? Een auto lijkt me toch van een andere orde: meer kilometers, meer risico (juist ook voor anderen).