Additionally, paste this code immediately after the opening tag: Forum Wereldfietser - Zoek
Dit onderwerp geeft aanleiding tot veel off-topic reacties. Gelieve hiermee te stoppen.
Ik vind het teveel werk om op te schonen. Mocht het weer te veel alle kanten uit vliegen dan zal ik niet aarzelen het onderwerp te sluiten.
Draadje opgeschoond.
Dit topic gaat alleen over de verkoop van deze speedpedelec.

Voor discussies over of de verkoop van een SP hier thuishoort, of hoe je een ebike per vliegtuig kunt vervoeren dienen, indien nog niet bestaand, nieuwe topics te worden aangemaakt.
Draadje opgeschoond
Ik heb het even op mijn Samsung S10 geprobeerd met Chrome, en dan krijg ik onderstaande link. Dat ziet er volgens mij toch wel goed uit. Android versie 12. https://forum.wereldfietser.nl/viewtopic.php?f=14&t=38250&sid=e9ebeda601b64e54ccb89a699b9b7827&start=20#p438958 Ik kan niet verklare...
@Mod: Kan deze tip worden toegevoegd aan de Forumtips? https://forum.wereldfietser.nl/faqpage#f10r6 Het heeft even geduurd, maar de aanpassing is gedaan. Tevens het stukje over het plaatsen van video's op de site van Vimeo aangepast. De verwijzing naar de groep WorldCycle was niet meer relevant, wa...
Dag Henriëtte, ons advies (zie ook de Regels) is om je e-mailadres (of telefoonnummer) hier niet te publiceren. Communiceren kan via PB op het forum.
Het gaat in dit topic over bellende automobilisten, en zoals blijkt is dit een onderwerp dat alle kanten op kan waaieren. Graag on topic blijven! Als de zelfbeheersing onvoldoende aanwezig blij[fk]t zal het topic een slotje krijgen.
Bericht waarin overschrijden van de max. snelheid als normaal werd beschreven (overtreding Regel 2a) alsmede een aantal reacties daarop verwijderd. Gelieve verder on topic te blijven.
In dit topic, en zeker niet alleen in dit topic wordt onnodig veel gequote. Probeer dit zoveel mogelijk 'to the point' te doen, dus haal de delen van een bericht weg die niet relevant zijn bij je reactie. Dat leest een stuk prettiger! Voor de volledigheid uit de forumregels: g. Quoten ‘’Goed quoten ...