Konden we frank van rijn maar vragen voor een mening als derailleur fietser :D
De lezing van Elbert Achterstraat staat online, en is te zien via de link.

https://wereldfietser.nl/actueel/mediatheek
Frank van rijn weer gestart met het schrijven van een nieuw boek :D

https://www.frankvanrijn.nl/#content
Als je het wilt verlijmen kun je mischien wat info aanvragen bij een modelbouw winkel die kunnen je wel verder helpen met de juiste lijm. Of info verkrijgen op het modelbouw forum.
Is de websyte ook al online? Kun je ff een linkje plaatsen :?:
Er is fietsverlichting die je kunt aansluiten op een naafdynamo die voorzien is van een extra usb aansluiting voor div randapperatuur op te laden.
Het verbaasd me op welk soort fiets de trip is gedaan in vergelijking met de moderne travelbike met alle toeters en bellen erop, waar hele discusies over gevoerd worden. Top prestatie!!
Ik ga je volgen :D
Dat bedoel ik, nieuw en 2e hands. Maar deze fiets nieuw voor 1800 euro heb je toch een degelijke fiets kwaliteit/prijs verhouding. Helaas wel zonder naafdynamo!
Blijft toch een mooie alles kunner voor een redelijke prijs nieuw en 2e hands.
https://www.marktplaats.nl/a/fietsen-en ... -2021.html
Beste wensen voor 2021 :!:
Nice. Er komt een moment dat je hem hard nodig hebt. :lol:
De meeste mensen die een nieuwe fiets of dergelijke willen aanschaffen orienteren zich Eerst op een websyte bij div winkels. Waarbij ze de nodige verschillende informatie bij kunnen zoeken. Daarna komt de prijsvergelijking aan bod van het item dat ze willen kopen, als dit in het plaatje past word de...
Waneer komt de lezing online? Heb de lezing ook gemist.
Thx voor de info ik ben er zeker weer bij in Utrecht. Een dagje rondsnuffelen tussen al het moois, hopend dat frank van rijn weer van de partij is voor een boeiend verhaal !
Ruud-H schreef:
wo 16 dec, 2020 11:32
Als je bezorgd bent voor je stuur kun je een stukje isolatieband of duct-tape om je stuur wikkelen.

Bij mijn dropbars krijg ik geen krassen; daar gaat hooguit het stuurlint er aan... :shock:
Zoiets stond idd in de planning. verkomen is beter dan genezen. :lol:
Thx voor de info, hoe zit het met de afstandhouders vs krassen enof beschadigingen op het stuur. Ik wil de stuurrol gebruiken voor het vervoeren van mijn tent.
Ik heb een recht stuur. Ik neem aan dat ik met een rol problemen krijg met de rem- en versnellingskabels. Of is dat te ondervangen? Bikepacking-rollen en harnasses hebben afstandshouders zodat er ruimte overblijft voor je kabels. Als je echt een standaard roltas (kanozak) aan je stuur wilt binden, ...
Ik gebruik komoot super handig voor het inladen, bewerken en navigeren van de routes. Je kunt de routes ook makkelijk van komoot overzetten op je fiets navigatie.
Of de route te rijden is met zijtassen, anders kan ik mijn setup nog aanpassen. Wegens tijdgebrek ivm verlof dagen enz trein naar groningen als corona het toelaat en met de mtb terug naar huis in het zuiden van nederland. 8)