Slotje, is verkocht
75 euro voor beide tassen samen, wie maakt me los? :D
Ja, zijn nog te koop.
Upje, kijken of ze weg kunnen voor een leuke prijs.

Geerlof: zie nu ook dat je een tijd geleden een reactie plaatste, heb ik volgens mij niet meegekregen. Als je nog interesse hebt dan laat het maar weten.
Hmm, lijkt erop dat het niet kan idd. TS kan nog proberen met de app, is in drie minuten geprobeerd en scheelt weer een ding kopen. Werkt dat idd niet dan maar een ding kopen.
Een Garmin 1030 is wat techniek een flink aantal stappen verder dan de Garmin Montana 600 die TS gebruikt, (nog even afgezien van de iPad) Daarnaast was/is draadloos volgens Gamin niet hetzelfde wat de rest van de wereld daar onder verstond, namelijk alleen verbinding tussen Garmin toestellen om ge...
Moet toch ook handig draadloos kunnen? Toevallig vandaag mee geprutst, al is mijn apparatuur iets anders; Edge 1030 en ipad pro. Kreeg het zo voor elkaar: Route maken op ipad via een site of app naar keuze. Download de gpx. Zet Garmin Connect als app op je ipad en stel je Garmin in (bluetooth) zodat...
Te koop, slechts enkele malen gebruikt en in nieuwstaat: Apidura Backcountry Compact Frame Pack 4.5L https://www.apidura.com/shop/backcountry-compact-frame-pack/ mag weg voor 65 euro Apidura Backcountry Top Tube Pack 1L https://www.apidura.com/shop/backcountry-top-tube-pack/ Mag weg voor 30 euro Oph...
Misschien eens ontluchten voor en na een lange rit? Word je hopelijk wijzer of er een lekje is. Gaat bij deze rem heel makkelijk.
Misschien weer leuk om na wat aannames, invullingen etc ontopic verder te gaan. Prototypes, techniek en dat soort dingen: altijd leuk, ongeacht merk :wink:
Wij vonden je verhaal over de Balkan erg leuk Kees, een goede indruk opgedaan. Klonk als een mooie zwerftocht hoe je vertelde, prima foto’s ook!
Edit: quadlock al genoemd..
Grips waar veel mountainbikers bij zweren: ESI chunky (of de iets dunnere racer’s edge, of de iets dikkere extra chunky). Stevig en comfortabel, je houdt grip als ze nat zijn, en zijn makkelijk in te korten.

https://esigrips.com/mtb-grips/chunky-grips
Dubbelop na de post van bdr, goede suggesties daarin!
Een andere optie van Topeak: de Racerocket MT, meer volume voor dikke banden. Handig slangetje wat opgeborgen zit in de pomp.

https://www.topeak.com/global/en/produc ... erocket-mt
Leuk idd, ingevuld en succes!

Zien we de resultaten (ergens) verschijnen tzt?