Boeiend verhaal en prachtig beeldverslag.
Vraagje: Hoe doe je dat om zulke goede foto’s te maken van jezelf?
Het topic met als titel ‘sintchristophorus.nl wil trekkingfietswinkel starten’ is op dit moment al 32 forumbladzijden lang ( dat zijn 602 berichten met reclame voor de winkel).
Wie moet er betalen om het forum in stand te houden?
Ik vind het een rare gedachte dat actieve bijdragers zouden moeten betalen en zwijgzame meelezers niet. Het forum krijgt juist inhoud dankzij deze actieve posters. De talrijke meelezers ‘in het publiek’ hebben er evenveel plezier aan.
Ok, bedankt voor de verduidelijking. In dat geval zou een bijdrage van enkele eurocentiem per persoon volstaan, toch?
En als ik het goed begrijp is dat "kleine deel" (enkele honderd euro??) een grote hap uit het budget van de vereniging de Wereldfietser? Zo groot dat het moet gefinancierd worden door een handvol niet-leden die af en toe een vraag stellen op het forum? terwijl er tienduizenden leden en nog...
16.400 leden plus een veelvoud aan meelezers.
En hoeveel kost het om het forum draaiende te houden?
Zijn de data gekend over hoeveel mensen gebruik maken van dit forum? En hoeveel daarvan actieve gebruikers zijn? Sporadisch of frequent? Hoeveel kijken er mee zonder actief deel te nemen? hoeveel van elk van deze categorieëen zijn lid van WF en/of VF?
Als er lidgeld gevraagd wordt om te mogen bijdragen, zal het forum dan onzichtbaar worden voor alle duizenden die meelezen zonder een bijdrage te leveren?
De standaard Pletscher Esge op m'n Santos heeft het na 30.000km ook begeven, was nogal gevaarlijk incident, na rijden door een kuil ging de standaard spontaan uit zonder dat ik dat merkte, en bij een bocht naar links, kwam er zoveel kracht op de standaard dat hij afbrak. De veer is mi wel het zwakk...
We weten niet wat er in werkelijkheid gebeurd is.
Maar als die video's echt zijn, dan vind ik dit toch bedenkelijk: ostentatief en herhaaldelijk aan iemands deur kloppen in de gang van een hotel terwijl dat gefilmd wordt? Dat lijkt geen gewoon kattenkwaad meer.
Poupou lijkt me eerder de bijnaam van Raymond Poulidor, niet?
Als ik al die ervaringen met tandems lees krijg ik de indruk dat aan het stuur van zo'n fiets enkel een mannetje kan zitten en op het andere zadel enkel een vrouwtje. Is dat eigen aan een tandem? Of bestaan er ook tandems waar het omgekeerd is: vrouwtje aan het stuur en mannetje op de andere zit en ...
@Martin: de trein Luxemburg Brussel passeert in Arlon vooraleer hij in Libramont aankomt. Toen ik twee weken geleden van Luxemburg naar Brussel moest, reden er geen treinen op het stuk tussen Luxemburg en Libramont. Enkel bussen. Moest toen dus van Luxemburg naar Luik en daar overstappen naar een tr...
Hopelijk rijdt de trein tussen Luxemburg en Libramont weer nu, want twee weken geleden waren daar ook werken en kon je vanuit Luxemburg enkel via Luik richting Brussel.
Er zijn inderdaad verschillende kwaliteiten/rekeigenschappen.
Ik had hetzelfde issue met tentstokken. Eerst vervangen door de witte Bo-camp-elastieken van Bever. Later opnieuw vervangen door stuggere elastiek die per meter wordt verkocht in een bergsportzaak.
Je schrijft dat je de tent gisteren op MP hebt gekocht. Dat je hem hebt gekocht als een Nallo3 maar dat het een Nallo2 bleek te zijn. Dat hij werd geadverteerd als 8 jaar oud maar dat hij 20 jaar oud blijkt te zijn. Heb je hierover al met de verkoper contact genomen? Die zou de tent in dat geval toc...
Deze week langs gereden: aankondiging van onderbroken weg (Turnhoutse baan) wegens heraanleg fietspad.
Schermafbeelding 2022-08-26 om 10.15.23.png
Op een trektocht in de Himalayas heb ik ooit zo'n dubbele slaapzak gebruikt van het Indiase leger. Hij hield me heerlijk warm tijdens de koude nachten op 5000m hoogte. Gelukkig moest ik hem zelf niet dragen.
Een Exped opblaasbaar kussentje is ultra klein en licht. Wikkel het opgeblazen kussen in een t shirt en je hebt een comfortabel hoofdkussen.
Op drie weken tijd vier keer voor gesloten camping gestaan in Frankrijk. Vandaag ook maar eens twintig km verder moeten fietsen omdat de camping waar ik wilde stoppen niet meer bestaat.