Additionally, paste this code immediately after the opening tag: Forum Wereldfietser - Zoek
Ik wil wel mee, én een keer organiseren.
Eerstvolgende keer dat ik kan is 10-10.
Verkocht. Draadje mag dicht.
Ik heb de opening van de pockets verkleind met tape. De stokken vallen er bij het opzetten niet uit, deze zitten nu deels vast in de pocket. Heb je voldoende informatie zo?
Ik verkoop mijn Hilleberg Akto wegens een overschot aan tenten. Ik heb ‘m gekocht in 2015 en heb er regelmatig in de zomer en winter mee gekampeerd. Twee pockets heb ik verstevigd omdat de vaste tentstokken er anders makkelijk uit schieten. Het is een super fijne tent dat nog wel even mee kan. Vraag...
Nee dat is voor mij even niet voldoende. Ik wil graag dat het werkt ook al gebruik ik niet alle functies die er op zitten. En hoe het is gesteld met de accu zegt mijn navigatie niet ;-)
Ik heb mijn (nieuwe) fiets uitgerust met een forumslader. Ik heb veel profijt van het doen wat hij kan: het opladen van mijn gps en telefoon. Super leuk. Heel blij mee. Nu heb ik de forumslader app gedownload op mijn iPhone. Als ik verbinding wil maken, dan ziet de iPhone wel de forumslader, maar al...
Mijn fiets heeft een riem en een Rohloff naaf. Is het mogelijk om alleen aan het vervolg deel te nemen of heb je een aangepast programma?
Leuk filmpje! Dat moet vast een geweldige herinnering zijn. Veel fietsplezier in 2019!
Ik woon binnenkort niet meer in Utrecht maar in Zeist, Tolsteeg is prima op fietsafstand. Ik kan 2 september. Iemand zin?
Hé dit tripje valt in mijn vakantie. Is er nog plek op de wachtlijst voor één persoon? Wat zijn de dagafstanden?
Getsie, ik zie deze tocht nu pas. Het is voor mij net te ver om die dag nog door te fietsen naar huis. Mocht er nog plek vrij komen in Breukelen, dan haak ik graag nog aan.
Ik zou heeeeel graag meegaan, maar deze zomer gaat niet lukken. Bij mij staat die bestemming voor volgend jaar op het programma. Ga je mee?