Ik heb op 2 berichten gereageerd met een privé bericht maar deze blijven staan in postvak uit? Wat kan ik doen?
Hoop dat dit bericht wel ergens aankomt.

Groetjes Monie
Ik wil me graag aanmelden en als ik bij gebruikersnaam van het forum zoek, zie ik geen BartO of Bart0. Weet dus niet hoe het dan te doen middels een PB. Kan iemand hier helderheid over geven?
Monie
Ook van mijn kant nog ene verlaat dank je wel. Het was mijn eerste kennismaking en het smaakt naar meer. Dank iedereen voor de bijdragen aan de lunch. Bedankt voor de mooie route en het zicht houden op dat iedereen bij kon blijven.
Tot een volgende keer
Monie
Ik wil soep meenemen morgen. Is het mogelijk om het daar op te warmen? Monie
Ja dat vegetarisch meenemen kan ik wel in mee. Is ook belang voor mij. En nu maar hopen op niet teveel regen zondag.
Ik doe mee dat wordt de eerste keer dat ik erbij ben met een rondje. En wat lekkers maken zal wel lukken. Monie
Hoi Niels Ben je met Peter er nog verder uitgekomen? Ik vertrek 1 januari voor 3 weken naar Thailand. Ik zou daarvan 2 weken georganiseerd gaan met Djoser. Dat is nu geannuleerd, waardoor ik 3 weken alleen ga. Dat lijkt me wat saai. Als je nog geen afspraken met Peter heb kunnen wij misschien wat af...
Ik heb deze zomer de lichning2 gekocht en er een week mee gekampeerd. Op zich beviel hij goed, vond hem wel kouder dan mijn oude katoenen tent. En bij regen heb je veel last van opspattend water. Ik gebruikte hen alleen en had mijn bagage erin liggen, maar als je je bagage ernaast legt zoals op de p...
Hoi Michiel

Voor deze zomer weet ik het nog niet. Hoop weer voro Cycletours/Sawadee te werken en ik zag dat je ook open stond voor Azië na de zomer. Ik heb plannen om eind december/januari naar Thailand te gaan. Zin om daar over door te praten om samen te gaan?

Groetjes Monie